Bioderma Atoderm Intensive Balm & Foaming gel

      Pielea uscată și dermatita atopică sunt tot mai des întâlnite, nu doar la copii, ci la toate vârstele. Simptomele sunt din cele mai urâte: iritații, roșeață, hipersensibilitate, senzație puternică de mâncărime, disconfort. Dacă pielea uscată nu este îngrijită adecvat sau dacă dermatita atopică este neglijată, situația se poate înrăutăți, pot apărea leziuni și chiar infecții cutanate. Soluția Bioderma la aceste probleme este gama Atoderm, concepută pentru a curăța blând și pentru o îngrijire adecvata și de durată. Cele mai noi produse din gama Atoderm sunt Gelul spumant Intensive și Balsamul Intensive, produse pe care le tot folosesc de câteva luni. Deși personal nu am avut astfel de probleme, băiețelul meu, în schimb, a avut o perioadă în care dermatita atopică și-a făcut de cap. Din fericire nu a durat mult, am reușit să o tratăm, dar, de atunci sunt foarte atentă ce produse aleg pentru îngrijirea pielii lui și știu să apreciez un produs bun atunci când îl văd. 

       Bioderma Atoderm Intensive Foaming gel – este un gel de curățare blândă, care nu îndepărtează excesiv uleiurile naturale ale pielii, în timp ce pielea este curată, liberă de impurități, luminoasă, care respiră în voie. Este exact ce trebuie în cazul dermatitei și a pielii sensibile sau atopice. Compoziția sa unică, brevetată include vitamina PP, cu rol esențial în menținerea sănătății pielii, sulfat de zinc, un excelent agent antimicrobian și antiinflamator, precum și gliceril cocoat, un excelent emolient pentru piele. Nu conține parfum, deci nici nu are vreun miros anume. Ceea ce e bine și indicat. Are o culoare albastră foarte plăcută. Consistența gelului este destul de lichidă, face destulă spumă, lasă pielea curată și confortabilă. Îl folosim toți din familie, de la mic, la cel mai mare.

       Bioderma Atoderm Intensive Balm – vine în completarea îngrijirii pielii uscate și/sau atopice, oferind hidratarea, emolierea, susținerea, calmarea și îngrijirea de care are nevoie o astfel de piele. Brevetul Skin Barrier Therapy™ reface biologic și durabil bariera cutanată, reduce proliferarea stafilococului auriu precum și penetrarea alergenilor. Complexul exclusiv Lipigenium™ este o sursă de lipide esențiale din acizi grași și ceramide prezente în mod natural în piele, dar deficitare în cazul pielii atopice. Formula conține, de asemenea, beta-sitosteroli, molecule biomimetice care ajută la ameliorarea roșelii și reduce rapid senzația de mâncărime, încă de la prima aplicare. Datorită vaselinei și glicerinei de cea mai înaltă puritate, produsul oferă hidratare durabilă, iar gluconatul de zinc, cu efect puternic anti-bacterian, ține departe de piele iritațiile, inflamațiile și reduc reapariția lor. Balsamul este perfect pentru pielea uscată, formula conținând o mulțime de ingrediente hidratante. 

      Așadar, dacă sunteți în căutarea unor produse bune care să vă ajute scăpați de dermatita atopică sau de pielea uscată, puteți să le încercați și pe acestea două de la Bioderma. Cele două produse pot fi folosite de la mic la mare, copii și adulți. Pentru mai multe informații și sfaturi de la specialiști internaționali în dermatologie, alergologie, nutriție și psihologie, Bioderma vă invită să intrați pe Pieleuscata.com.

Ați folosit vreunul dintre cele două noi produse Bioderma?
Vă confruntați cu dermatită atopică sau piele uscată?

💎

.

11 comentarii la „Bioderma Atoderm Intensive Balm & Foaming gel

  1. suuper super produse 😍 isi fac treaba cu adevarat,eu am fost multumita de ele cand am avut probleme…chiar daca am dat un ban nu mi.a parut rau

  2. Foarte bune produsele Bioderma. Noi am folosit crema solara spf 50 și Atoderm Intensive Baume , de ambele fiind foarte mulțumită.Ca gel de dus folosesc încă de la nașterea fetiței Klorane și parcă nu îmi vine sa îl schimb

  3. Folosesc produsele Bioderma pentru ca am niste probleme la o mână, pe pielea de la baza degetelor mic si inelar.

  4. Imi plac produsele din gama Bioderma. Le folosesc de circa 2 ani si sunt tare multumita. Cu ajutorul lor tenul meu arata mult mai bine si este mult mai sanatos.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *