5 trucuri de la Wash&Go pentru a preveni încurcarea părului

      Păr dificil de aranjat, care se încurcă des și capătă un aspect tern? Dacă și tu te confrunți cu șuvițe care se lasă cu greu descurcate și care ți-au stricat de multe ori ziua, Wash&Go îți vine în ajutor și îți dezvăluie 5 trucuri care rezolvă această problemă. Să vedem:

                     1. Piaptănă părul înainte de șamponare

     Din grabă sau din comoditate, uităm de multe ori să descurcăm părul înainte de a-l șampona. Rezultatul? Un păr și mai încurcat, care devine mai fragil și se poate rupe cu ușurință. Mai ales dacă ai părul lung, acesta trebuie pieptănat cu grijă înainte de spălare, șuvițele ude sunt și mai greu de aranjat și îți va fi dificil să descurci părul fără să îl agresezi. Șamponul Wash&Go cu apă micelară are o formulă blândă, care îndepărtează cu delicatețe impuritățile și sebumul, lăsând părul foarte ușor de descurcat. În plus, îi oferă o strălucire naturală și poate fi utilizat zilnic, fără să încarce firul de păr.

                     2. Alege produsele potrivite

    Rutina de îngrijire a părului trebuie să includă produse care îl protejează împotriva deteriorării, fără a îl încărca în exces. Gama Wash&Go Ultra Delicate te ajută să ai un păr cu un aspect WOW, fără prea mult efort! Potrivite pentru toate tipurile de păr, de la cel fragil și uscat, până la cel cu tendințe de îngrășare, șamponul și balsamul Wash&Go Ultra Delicate cu apă micelară și ulei micelar au o formulă delicată care curăță, hidratează, descurcă și oferă luminozitate podoabei capilare!

                     3. Clătește-l cu apă călduță

     Apa fierbinte deteriorează în timp părul. Clătește-l de fiecare dată cu apă călduță spre rece, pentru a închide cuticula firului de păr și a-l descurca mai ușor!

                    4. Folosește un balsam ce nu necesită clătire

     Părul care se încurcă des este de multe ori și mai fragil, subțire și uscat. Balsamul leave-in Wash&Go cu ulei micelar asigură părului o hidratare de durată și îl lasă ușor de pieptănat după fiecare spălare. Șuvițele tale nu se vor mai încurca la fel de repede, iar tu vei putea să le aranjezi exact așa cum îți dorești. Foarte ușor de folosit, pentru că nu necesită clătire, balsamul Wash&Go cu ulei micelar poate fi reaplicat pe vârfuri și între spălări, dacă îți dorești o reîmprospătare a coafurii!

                    5. Împletește părul înainte de culcare

    Dacă ai părul foarte lung sau uscat, nu se va mai încurca la fel de repede dacă îl prinzi înainte de culcare într-o coadă de cal sau îl împletești lejer. Ai grijă doar să nu îl prinzi foarte strâns, pentru că în timp părul poate deveni fragil. Astfel, pe timpul nopții va rămâne aranjat, iar tu îl vei putea coafa mult mai ușor.

Pe care dintre aceste trucuri îl știați deja?
Ați folosit vreun produs Wash&Go din gama Ultra Delicate?

💎

.

2 comentarii la „5 trucuri de la Wash&Go pentru a preveni încurcarea părului

  1. Al meu se încurcă foarte tare. Îl pieptăn înainte de baie, folosesc balsam, îl împletesc înainte de culcare și tot se incurca. O sa încerc balsamul fără clătire,poate poate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *