Tesori d’Oriente Ceai Verde Matcha

    Continuăm azi cu o altă aromă proaspătă, vedeți articolul anterior AICI, aroma ceaiului verde Matcha de la Tesori d’Oriente. O aromă inspirată din ritualurile japoneze care ne oferă un moment unic de relaxare a minții și a trupului. Cunoscut încă din Antichitate drept un elixir al frumuseții, ceaiul verde Matcha este ingredientul secret care te ajută să ai parte de un moment de regăsire și restabilire a echilibrului interior și a stării de bine, chiar în intimitatea casei tale.

      Noua gamă Tesori d’Oriente Ceai Verde Matcha aduce un tribut celebrei ceremonii japoneze de servire a ceaiului. Istoria ceaiului este cu adevărat antică, iar în sec. XII, sub influența călugărilor budiști, prepararea și prezentarea ceaiului Matcha a devenit un ritual pentru regăsirea și restabilirea echilibrului interior și a stării de bine. Datorită proprietăților sale unice antioxidante, de detoxifiere și rejuvenare, ceaiul verde Matcha, obținut prin procesul de uscare a celor mai fine frunze de ceai, este ingredientul perfect care revitalizează corpul și limpezește mintea.

      Parfumul gamei este foarte proaspăt, puțin piperat chiar. Îmi place. Potrivit recreării atmosferei unei sesiuni relaxante de spa chiar în confortul propriei case. După așa un răsfăț mă simt împrospătată și plină de energie. Gelul de duș oferă prospețime și un efect de revitalizare instant. Te învăluie în arome proaspete de citrice și de ceai verde Matcha, combinate cu note condimentate de lemn, chihlimbar și mosc, care relaxează simțurile și îți dau o stare de bine. Curăță bine pielea, face multă spumă și te îmbată cu parfumul minunat al gamei. Pielea rămâne catifelată și delicios parfumată. 

      Parfumul aromat (apă de toaletă) este proaspăt și revigorant. Aroma unică a ceaiului verde Matcha energizează, în timp ce notele ușor picante de chihlimbar și mosc dau corpului o senzație de vitalitate. Starea de spirit se îmbunătățește, ești mult mai zen și pregătită să faci față cu brio provocărilor zilnice. Îți oferă mai multă încredere în forțele proprii și mai șarmantă. Parfumul nu rezistă foarte mult timp piele, doar câteva ore. 

    O dată cu aceste două produse, am primit din partea Tesori d’Oriente un mic dar, pentru a fi mai aproape de cultura japoneză: numele meu tradus în limba japoneză. Am primit și provocarea să încerc să-l pronunț, dar oricât m-am chinuit, nu am stârnit decât râsetele celor din jur, evident! 🙂 Este întreg numele meu, cu tot cu numele de familie. Mi s-a părut tare interesant micul dar, mi-a luat ceva până să-mi dau seama ce era scris acolo. Am ″bătătorit″ internetul în căutarea caracterelor katakana care să descifreze misterul mesajului. O adevărată aventură, care m-a purtat puțin prin istoria și cultura japoneză. Ceva foarte nou pentru mine, dar binevenit. Așa provocări să tot primești! 😘

V-ați delectat cu această gamă? Vă place?

.

12 comentarii la „Tesori d’Oriente Ceai Verde Matcha

  1. Mereu m-a interesat cultura japoneză.Din ce scrii tu mirosul e unul tare plăcut.Poate am să le cumpăr.Multumim de recomandare chiar au un ambalaj dragut

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *