Sărbătorește iubirea cu B.U. și câștigă unul dintre cadourile primăverii

      În sezonul iubirii, lasă-te învăluită de aromele irezistibile B.U., care te premiază și îți aduc primăvara mai aproape! Alege notele tale preferate și înscrie-te în campania “Sărbătorește iubirea cu B.U.!”, pentru a avea șansa de a fi una dintre câștigătoarele unui set special B.U. Heartbeat. Anul acesta, iubirea are miros de primăvară, mirosul esențelor inconfundabile B.U.!

     Se apropie momentul în care natura renaște la viață, soarele alungă diminețile mohorâte și totul freamătă în jur. Și pentru că suntem în luna iubirii, B.U. s-a gândit să îți răsplătească fidelitatea.

    Fie că alegi combinația de esențe florale și fructate a gamei Heartbeat, care se va transforma în accesoriul tău secret pentru o întâlnire romantică, prospețimea și protecția de durată B.U. In Action sau oricare altă aromă preferată, B.U. te premiază!

     Alege parfumul care ți se potrivește cel mai bine, care îți accentuează încrederea în forțele proprii și îți subliniază feminitatea. Asortează-l cu un zâmbet larg și fii gata să întâmpini primăvara așa cum se cuvine!

     B.U. a ales pentru tine 50 de cadouri speciale, ce conțin apă de toaletă B.U. Heartbeat, deodorant natural spray și deo spray din aceeași gamă.

   Cu note de frezie și trandafir, bergamotă și fructe roșii, esența B.U. Heartbeat spune povestea romantismului, a emoției și a entuziasmului. Parfumul B.U. Heartbeat emană poftă de viață și optimism, învăluindu-te în magia iubirii.

Ești pregătită pentru sezonul iubirii? Indiferent pe cine și cum alegi să iubești, B.U. te încurajează să fii fericită și să îți asculți inima!

     Achiziționează orice produs B.U. din oricare punct de vânzare din țară în intervalul 11.02.2019, ora 00:01 – 10.03.2019, ora 23:59 și înscrie bonul fiscal aferent achiziției produselor prin SMS, trimițând un mesaj cu tarif normal la numărul 1846 cu textul “LOVE” urmat de numărul bonului fiscal. Tragerea la sorți a câștigătorilor premiilor principale se va face pe data de 12.03.2019.

Explorează universul B.U. și câștigă unul dintre premiile iubirii!

.

4 comentarii la „Sărbătorește iubirea cu B.U. și câștigă unul dintre cadourile primăverii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *