Noutăți Melkior la început de 2019

      Toate iubim produsele Melkior, sunt foarte bune, intense, rezistente și pe toate gusturile. Mare bucuria pe mine când apar produse noi. De-abia a început noul 2019 și deja avem două noutăți foarte interesante: Paleta Nude cu 12 farduri de pleoape și Tușul Easy Liner 24 H.

    Melkior Paleta Nude este ediție limitată conține pensulă, oglindă și 12 nuanțe de farduri de pleoape intens pigmentate, combinând texturile mate cu cele sidefate și nuanțele calde cu cele reci. 

  • Nuanțe mate: Old Brick, Soft grey, Maroon, Black Velvet
  • Nuanțe satinate: Diaphane, Ballerina
  • Nuanțe sidefate: Whisper white, Festive gold, Pink Champagne, Rosy Copper, Beige Copper, Acorn.

Ea cuprinde toate nuanțele de farduri de care avem nevoie pentru a crea un look natural de zi sau un smokey eyes perfect pentru seară. Fiecare fard din Paleta Nude are textură mătăsoasă, culoare intensă, este rezistent și se aplică uniform. Nuanțele și texturile sunt versatile, oferind nenumărate posibilități de machiaj. Este prevazută cu oglindă și conține și o pensulă cu capăt dublu pentru aplicarea fardului (un capăt din păr natural, celălalt capăt din păr sintetic). Fardurile pot fi aplicate umed sau uscat, în funcție de efectul dorit. 

      Te machiezi mereu, asa că știi cât de important este un tuș de ochi. Te ajută să realizezi un machiaj seducător, dar și unul elegant; un machiaj smokey eyes, dar și unul îndrăzneț sofisticat. Tușul pigmentat care va rezista până la 24 de ore, Melkior Tușul Easy Liner 24 H are o formulă pe bază de polimeri care conferă rezistență produsului. Se poate crea un machiaj natural trasând o linie subțire, precisă și fină, sau un look dramatic îngroșând linia trasată.

     Este un tuș tip cariocă, având aplicator din fetru, perfect pentru a evidenția ochii. Se folosește foarte ușor, se usucă foarte repede, nu se întinde și poate fi utilizat zilnic cu ușurință pentru un machiaj impecabil toată ziua. E negru intens, mat și are o formulă rezistentă la transfer. Vârful precis eliberează culoare intens pigmentată. Tips: Nu folosi Tușul Easy Liner 24 H pe partea umedă a ochiului, doar pe pleoapa superioară a ochiului. Nu apăsa pe aplicator; aplicatorul se va ține ușor oblic. Agită bine produsul înainte de aplicare.

Vi le-ați luat deja? Vă plac?

💜

.

5 comentarii la „Noutăți Melkior la început de 2019

  1. Din câte știu, paleta e destul de scumpă dar asta nu înseamnă că nu își merita banii. Tusul nu l-am văzut înca dar sunt sigura ca este foarte bun.Am o paleta de la ei și este foarte ok, culorile sunt frumoase și sunt foarte rezistente

  2. Îmi plac produsele Melkior, mereu mi-au plăcut și am avut un tuș foarte bun de la ei, pe care ar trebui să îl cumpăr din nou.Paleta…omg!, arată într-un mare fel.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *