Momente cosy cu aromele Yves Rocher

     Fete dragi, ia spuneți-mi voi cum ați petrecut sărbătorile de iarnă, cum v-ați distrat, cum v-ați relaxat? V-ați bucurat de momente cosy alături de familie sau prieteni? V-ați înconjurat de aromele Yves Rocher, de aromele lor de iarnă, din colecția limitată de Crăciun: Thé Doré (Ceai auriu) și Pomme Rouge (Măr roșu)? În decembrie, au fost lansate aceste două colecții, în ediție limitată de Crăciun, cu texturi fine sau bogate și formule senzoriale îmbogățite cu unt de Karité bio sau cu extract de Albăstrele bio, pentru o piele delicios parfumată.

Colecția Thé Doré are un parfum condimentat și cald,  iar colecția Pomme Rouge are arome reconfortante și savuroase de mărFiecare gamă are o ofertă generoasă de produse pentru igienă & îngrijirea corpului, pe care acum le găsiți la prețuri reduse, online

     Din gama Ceai auriu/Thé Doré m-am putut răsfăța cu săpunul-gel pentru mâini, gelul de duș exfoliant (scrub), cremă pentru mâini și balsamul nutritiv pentru buze. Din cea Măr roșu/Pomme Rouge m-am bucurat de gelul de duș, de laptele parfumat pentru corp, crema pentru mâini, balsamul pentru corp și balsamul nutritiv pentru buze.

    Aroma produselor The Dore este una liniștitoare, relaxantă, potrivită unei sesiuni de pampering. Săpunul-gel pentru mâini are o formulă îmbogățită cu apă din Albăstrele Bio, curăță mâinile cu delicatețe și le lasă parfumate delicios. Gelul de duș exfoliant este un scrub care conține particule abrazive din, dacă am înțeles eu bine, sâmburi de migdale și sâmburi de caise. Îmi place mult acest scrub, exfoliază blând, iar aroma este yum! Mai am puțin și îl termin. Crema pentru mâini are o formulă îmbogățită cu unt de Karité Bio și ulei de Nucă de Macadamia. Este hidratantă, cu parfum fresh de Ceai, pătrunde rapid în piele și lasă mâinile catifelate. Balsamul nutritiv pentru buze este foarte emolient, se topește, practic, pe buze. Textura cremoasă îmbogățită cu unt de shea și ulei de migdale dulci oferă confort imediat.

     Pentru un răsfăț revigorant, am apelat la produsele din gama Pomme rouge. Gelul de duș, pe lângă aroma proaspătă de măr, curăță bine, face spumă destulă și lasă pielea catifelată și parfumată. Laptele parfumat pentru corp conține unt de Karité bio și ulei de Migdală dulce. Textura sa fluidă și lejeră pătrunde rapid în piele, lăsând-o catifelată, nelipicioasă și delicios parfumată. Crema pentru mâini hidratează bine și parfumează discret. Este un deliciu, o folosesc zilnic. La fel și balsamul pentru corp, parfumează și hidratează pielea corpului, nefiind deloc lipicioasă. Iar balsamul nutritiv pentru buze e un deliciu să-l folosești. Miroase excelent și hidratează buzele. 

Așadar, voi ați testat aceste arome și texturi? Ați petrecut momente cosy înconjurate de aceste arome minunate?
Care vă place mai mult?

❤️

.

15 comentarii la „Momente cosy cu aromele Yves Rocher

  1. Am incercat și eu doar gelul de dus și ce sa zic miroase demential îmi place la Nebunie și arata și foarte bine acesta gama

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *