FREYWILLE lansează Spring Bracelet

     FREYWILLE se pregătește de primăvară și lansează Spring Bracelet, accesoriul ce prevestește anotimpul ce se apropie timid. Fuziunea dintre elementele artizanale și modernitatea formei fac din Brățara Spring un accesoriu unic de care vă veți îndrăgosti pe loc! Brățările sunt realizate din metal placat cu aur 24k și email.

Hommage à Vincent van Gogh

       Îmbinarea dintre emailul prețios și delicatețea monturii o fac ușor de asortat. Indiferent de ținută, noul accesoriu FREYWILLE îi va aduce un touch irezistibil și o notă de eleganță rafinată. Modalitatea de deschidere/închidere o transformă într-un accesoriu ce se potrivește perfect pe orice încheietură, atrăgând toate privirile din jur.

Hommage à Gustav Klimt

    FREYWILLE este o nouă clasă de bijuterii, care îmbină arta cu eleganța bijuteriilor. Într-un mod creativ, brandul subliniază admirația pentru artă, istorie, mari artiști. Colecţiile sunt inedite, unice, atemporale.

Hommage à Claude Monet

    De peste 30 de ani FREYWILLE impune noi standarde în designul bijuteriilor, a tehnicilor de emailare şi în internaționalizare. Pasiunea pentru tradițiile umaniste şi filozofice ale Europei reprezintă un element definitoriu pentru FREYWILLE, care pune mai presus de orice puterea creativităţii şi bucuria artistică.

Hommage à Hundertwasser

Vă plac?

Ce bijuterii FREYWILLE aveți?

®

.

8 comentarii la „FREYWILLE lansează Spring Bracelet

  1. sunt foarte frumose dar biciodata nu foar fana a aurului sau auriului la bijuterii..si pentru ca nu mi le permit,dar si ca nu.mi sta bine..cel putin eu asa cred

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *