Cadouri romantice de la STR8

Dacă iubești și îți place să profiți de orice ocazie pentru a-ți sărbători sentimentele, Valentine’s Day este probabil o zi pe care o aștepți cu nerăbdare. Nu trebuie să îți faci griji dacă nu ai apucat să organizezi ceva spectaculos, gesturile mici și atenția ta vor fi cu siguranță apreciate. În luna iubirii, STR8 îți vine în ajutor cu câteva idei de cadouri, care îi vor fura definitiv inima alesului tău.

 Răsfăț culinar asezonat cu STR8 Red Code

 Fie că organizezi o cină romantică acasă și pregătești mâncarea lui preferată sau faci o rezervare la un restaurant care îi place, partenerul tău se va simți minunat și va aprecia eforturile tale. Și pentru că Ziua Îndrăgostiților nu poate trece fără un mic cadou care să îi amintească în fiecare clipă de tine, oferă-i în dar un parfum masculin, care îi va încânta toate simțurile. Esența STR8 Red Code se potrivește perfect bărbatului care adoră misterul și adrenalina, fiind o alegere la fel de inspirată și pentru romanticul incurabil.

                         

Oferă-i apa de toaletă STR8 Red Code alături de un deo spray din aceeași gamă și bucură-te de mirosul lui inconfundabil. Inspirat din semnificațiile culorii vibrante roșu, cu note marine, de ananas și grapefruit, parfumul STR8 Red Code intrigă și captează atenția, debordând de sex-appeal, iar tu vei avea un Valentine’s Day de neuitat!

Escapadă romantică alături de STR8 Hero

 Alege să evadezi împreună cu jumătatea ta din rutina orașului într-un loc pe care să îl explorați în doi sau fii alături de partenerul tău într-o nebunie la care visează de mult. Poate încearcă de ceva timp să te convingă să practici un sport nou sau să mergeți într-o locație care lui îi place. Cu siguranță faptul că nu îl vei refuza îl va face să se îndrăgostească și mai mult de tine.

                             

Dă-i ocazia să fie eroul tău și surprinde-l de Valentine’s Day cu un cadou aromat. Notele floral-lemnoase și piperate din parfumul STR8 Hero se potrivesc perfect bărbatului curajos, care nu se teme să își asume riscuri. STR8 HERO se adresează eroului ascuns din el, bărbatului care se bucură de viață și este dornic să își depășească limitele. Tot din aceeași gamă, poți să îi oferi și o loțiune după ras sau un deodorant natural spray.

Reaprinde pasiunea cu STR8 Ahead

Valentine’s Day este ocazia perfectă de a reaprinde pasiunea și de a vă aduce aminte de sentimentele puternice care vă leagă. Organizează o seară specială în doi, în care sa nu mai conteze nimic altceva decât iubirea voastră. Și pentru că astfel de ocazii au nevoie de un cadou pe măsură, partenerul tău va fi mai mult decât încântat de parfumul unic cu note de vanilie, iris și lemn de cedru al apei de toaletă STR8 Ahead, inspirat de bărbatul puternic, care își duce întotdeauna la îndeplinire obiectivele. Dăruiește-i apa de toaletă împreună cu loțiunea după ras și deodorantul natural spray din aceeași gamă, pentru a îi arăta ce mult înseamnă pentru tine.

                               

De Valentine’s Day, dăruiește-i dragostea ta împreună cu STR8!

.

9 comentarii la „Cadouri romantice de la STR8

  1. Îmi plac produsele STR8,este brandul meu preferat atunci când trebuie să fac cadouri persoanelor de sex masculin din viața mea;soțul meu adoră STR8!!

  2. Mulțumim pentru recomandari. Mie îmi place foarte mult cum miroase STR8 si din când în când il mai folosesc și eu de la soțul meu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *