C-THRU Emerald Shine

    Unul dintre cadourile primite în luna decembrie, care mi-a bucurat sufletul este setul C-THRU Emerald Shine. Conținea un parfum deodorant natural spray de 75 ml și un deodorant body spray de 150 ml. Setul fusese conceput pentru perioada cadourilor de Crăciun, aveți aici articolul în care v-am vorbit despre toate seturile cadou C-THRU. Setul a fost perfect pentru mine, eu fiind mare fan arome proaspete. Emerald Shine este un parfum care cucerește prin strălucirea unei femei moderne și elegante, prin optimismul și bucuria ei de viață.

    Parfumul C-THRU Emerald Shine este doza perfectă de dinamism și eleganță care transformă orice ținută într-una de efect. Inspirat de piatra prețioasă al cărei nume îl poartă, smaraldul, parfumul aduce o doză de prospețime și energie femeii echilibrate și stilate. La prima pulverizare se simt notele proaspete de mure, coacăze, lotus și citrice ale parfumului, urmate de inima gingașă de trandafiri, violete și crini. Notele lemnoase de cedru, mosc și lemn de santal încheie armonios portretul femeii încrezătoare. O aromă care împrospătează fiecare zi cu miresme din natura sălbatică.

     Aroma Emerald Shine reprezintă alegerea ideală pentru femeia plină de energie, îndrăgostită de viață și de natură. Nonconformistă, ea derulează filmul parfumului în sens invers: începem cu notele finale lemnoase de mosc, cedru și lemn de santal care sunt definitorii pentru mireasma parfumului verde-crud, continuăm cu inima bogată în note florale precum trandafir, violete și crin, pentru a ajunge la notele care au început totul – lotus, citrice, coacăze și mure.

    Deo natural spray-urile, cu sistem de pulverizare dozată, sunt perfecte pentru a împrospăta pielea – pot fi aplicate atât în zona axilei, cât și pe brațe, coapse ori abdomen. Iar body deodorantele pot fi folosite doar în zona axilei, pe pielea curată după baie. Ambele sunt perfecte pentru o aplicare rapidă și învăluie pielea într-un parfum diafan, subtil, care se menține timp de câteva ore. Pot fi reaplicate și, datorită ambalajului, sunt ideale atât pentru a fi luate în vacanță, cât și pentru a fi accesoriul lejer zilnic, purtat în geanta de zi, pentru o doză fresh mereu la îndemână. 

      Eu spun despre C-THRU Emerald Shine că este un parfum optimist, care te face să te bucuri de aventurile vieții, evocând universuri verzi și însorite.

Voi ați încercat aroma Emerald Shine? Vă place?

💚

.

15 comentarii la „C-THRU Emerald Shine

  1. Cat de nice arata! Nu am mai folosit de foarte multi ani un parfum de la ei! Imi placea cel mov.Chiar o sa il miros in magazine sa vad daca imi place! 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *