Marionnaud, VILLA Botania Paris, Set de îngrijire Candy Blush Rose Raspberry

     Mi-au plăcut întotdeauna seturile. De orice fel: machiaj, skincare, parfum sau orice alte combinații. Mi se par foarte practice de făcut cadouri, primești mai multe produse la un preț atractiv. Recent am primit Setul pentru îngrijire Villa Botania, Candy Blush Gift set – Rose Raspberry, brand care se găsește exclusiv în rețeaua magazinelor Marionnaud. Villa Botania este un brand franțuzesc de cosmetice naturale. Produsele lor conțin minim 96% ingrediente de origine naturală, nu au parabeni și nu sunt testate pe animale. 👍

Setul de îngrijire conține: 
💜 Cremă pentru corp 75 ml,
💜 Gel de duș 100 ml  și
💜 Exfoliant scrub pentru corp 100 ml.

    Toate produsele din set au aromă de trandafir și zmeură (Rose Raspberry), un mix interesant și credeți-mă, miros divin! Aroma nu este puternică, ci te învăluie delicat, perfectă pentru momentele de răsfăț. Cum zmeura este unul dintre fructele mele preferate, setul m-a cucerit pe loc. Ingredientul activ care se regăsește în formula tuturor produselor setului, uleiul de susan, catifelează pielea fără a lăsa o peliculă uleioasă. Online, setul se găsește aici: marionnaud.ro. Văd că produsele Villa Botania se mai găsesc și în alte două arome: orange blossom (floare de portocal) și frangipani flower (floare de frangipani). Oare cum o mirosi cel de frangipani? M-a făcut curioasă. 

    Gelul de duș Candy blush shower gel – Rose Raspberry are o culoare ușor gălbuie, dar clară. Face multă spumă care se simte minunat de fină pe piele, în timp ce aroma, ușor proaspătă, revigorantă, îți trezește simțurile. Curăță eficient și doar folosind puțin produs. După clătire, pielea rămâne ușor parfumată, moale și catifelată. 

      Exfoliantul pentru corp Candy blush body scrub – Rose Raspberry, după cum îl puteți vedea și voi în poză, arată tare bine, mie mi se pare ca un gel fondant. Particulele abrazive sunt din sare de mare și din semințe de fructe de cactus. La contactul cu apa, scrub-ul devine o loțiune lăptoasă, fină și abrazivă în același timp, care lasă pielea mătăsoasă, delicat parfumată. Eu îl folosesc doar o dată pe săptămână, așa cum este și indicat. 

     Crema de corp Candy blush body cream – Rose Raspberry este ultima din ritualul de îngrijire propus de setul Villa Botania. Eu o folosesc și pe post de cremă de mâini, merge foarte bine. Are recipientul mic, asemănător cu cel al cremelor de mâini și am întins mâna instinctiv după ea, într-o zi înainte să ies din casă, crezând că e crema de mâini. Dar, de atunci o folosesc, cum v-am spus, și pentru mâini. Este foarte bună, intră rapid în piele și nu lasă peliculă lipicioasă. Îți poți hidrata rapid mâinile și ieși repede din casă. Conține ulei de susan, ulei de floarea soarelui, apă de trandafiri damascena, esteri de jojoba, ceară de albine, care hidratează și fac pielea foarte catifelată. Are o culoare roz pal, tare drăgălașă. 

     Așadar, setul Villa Botania mi se pare foarte bun, atât ca idee de cadou, cât și ca ritual de răsfăț cu produse naturale și arome senzoriale. Le găsiți în magazinele Marionnaud. Mai ales acum că se apropie Valentine’s day. 

Voi ați folosit vreun produs Villa Botania?

💜

9 comentarii la „Marionnaud, VILLA Botania Paris, Set de îngrijire Candy Blush Rose Raspberry

  1. Si mie imi plac seturile. Candy Blush Rose Raspberry are o culoare de-mi vine sa ling ecranul monitorului, zău așa! 🙂

  2. Eu n-am folosit nimic de la ei pana acum. Este prima oara cand aud de acest brand, dar mi se pare interesant. Imi place designul vesel am ambalajelor si textura produselor pare ok

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *