Drenox Limfodren, drenaj

      Nicio altă generație nu a mai fost expusă la o asemenea cantitate de chimicale și poluanți precum generația noastră. De la aerul pe care-l respirăm până la alimentele pe care le mâncăm, împreună cu sedentarismul – toți acești factori au un impact negativ asupra corpului. Peste tot se vorbește despre avantajele detoxifierii. Dar nu toată lumea știe că acesta este un proces individual și deosebit de complex, care are loc la nivel celular. Gama DRENOX a fost special concepută pentru a sprijini principalele funcții ale organismului implicate în procesul de detoxifiere. 

    Pentru ca detoxifierea să aibă loc, organismul trebuie ajutat să scape de toxine prin stimularea și susținerea principalelor căi de eliminare. Acest mecanism se numește drenaj. Drenajul constă în eliminarea din organism a rezidurilor fiziologice și a toxinelor rezultate în urma proceselor metabolice de detoxifiere prin următoarele căi: renală, limfatică, cutanată și hepatică.

   Dacă acestea sunt blocate sau nu funcționează la potențialul maxim, rezidurile metabolice se acumulează și pot conduce, în timp, la apariția diferitelor patologii, dintre care unele deosebit de grave. 

   Beneficiile curei de drenaj constau în: creșterea nivelului de energie, stimularea organelor de eliminare, scăderea în greutate, îmbunătățirea aspectului pielii, îmbunătățirea sistemului imunitar și a sistemului cognitiv. Pentru rezultate optime, această cură se face urmând patru pași esențiali, în următoarea ordine: 1 drenaj renal → 2 drenaj limfatic → 3 drenaj cutanat → 4 drenaj hepatic. Astfel cum este sugerat numeric și pe ambalajele celor 4 produse DRENOX. 

                                       

     Produsele DRENOX conțin combinații sinergice din extracte standardizate de plante cu efect detoxifiant. Despre cele patru elemente ale curei:
   ⦁ Drenox no.1 – Uridren, un produs destinat aparatului uro-genital, are ca scop susținerea funcțiilor renale, datorită efectului diuretic oferit de extractele din compoziție. Prin această acțiune se menține sănătatea rinichiului și capacitatea acestuia de eliminare a rezidurilor existente în sânge.
    ⦁ Drenox no.2 – Limfodren. Conceput pentru a elimina excesul de fluide și a susține drenajul limfatic, este util în problemele de circulație, cum ar fi picioare grele și umflate, dar și în tratamentul preventiv și adjuvant al cistitei.
   ⦁ Drenox no.3 – Cutadren este un produs conceput să ajute la menținerea integrității structurii pielii, asigură sănătatea acesteia și de asemenea ajută la drenarea toxinelor și a produșilor rezultați din metabolism, pielea fiind cel mai mare organ de eliminare.
   ⦁ Drenox no.4 – Hepadren ajută la susținerea capacității de detoxifiere a ficatului, la întărirea membranei hepatice și la o digestie optimă. 

                          

 Pentru mai multe detalii despre produse, intrați aici: Bodybalance.ro sau pagina de Facebook BodyBalanceRomania.

Știați de aceste produse? Ați folosit vreo variantă de Drenox?

🍥 🍧🍹

2 comentarii la „Drenox Limfodren, drenaj

  1. Nu am tinut niciodata diete, nu am luat niciun supliment/medicament cu efecte asupra greutatii corporale, dar acesta este un produs pe care l-as incerca. Alaturi de multa miscare si o dieta echilibrata, poate o sa scap totusi de vreo 5 kg enervante.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *