STR8 te ajută să găsești cadoul ideal

        Să oferi un cadou de sărbători unui bărbat poate fi o provocare. Fie că vorbim despre prietenul cel mai bun, un coleg de la birou sau o persoană căreia vrei să îi arăți aprecierea sau poate chiar despre tine, seturile STR8 îți vin în ajutor, cu multe variante de produse din care poți alege surpriza perfectă, în funcție de personalitatea destinatarului.

Triplu set

       Bărbații preferă cadourile practice, așa că poți să îi dăruiești de trei ori mai multă bucurie cu unul dintre seturile cadou STR8 triple gift, care conține loțiune după ras, deo spray și gel de duș. Alege una dintre gamele emblematice STR8 Ahead, Hero, Original sau Red Code, care definesc bărbatul puternic, încrezător în forțele proprii, orientat spre succes. Practic și masculin, acest set conține kit-ul perfect de care are nevoie orice bărbat pentru a se simți fresh și sigur pe sine.

After shave + Deo spray

     Pentru bărbatul STR8 viitorul reprezintă un infinit de oportunități pe care de abia așteaptă să le exploreze. În drumul său spre reușită, nu există obstacol care să îi stea în cale. Oferă un cadou unic, în care se regăsesc loțiunea după ras și deodorantul spray STR8 în aroma preferată. Alege unul dintre seturile din gamele Ahead sau Red Code cu care nu vei da greș!

Natural spray & Deodorant

      Intens bărbătesc și captivant, parfumul STR8 întoarce toate privirile. Și pentru că nu îți place să pierzi prea mult timp la cumpărături, STR8 a creat seturile cadou care te ajută să oferi darul perfect, practic și rafinat. Optează pentru un set STR8 cu deodorant natural spray și deodorant spray pentru corp, care te învăluie în aroma sublimă a masculinității. Fie că alegi gama Ahead, Original sau Red Code, cadoul tău va fi cu siguranță apreciat.

Parfumul care cucerește

     Un cadou care nu are nevoie de altă descriere decât parfumul său inconfundabil: un set STR8 cu apă de toaletă și deo spray, disponibil în gamele Ahead, Original și Red Code, pentru a fi fresh în orice moment al zilei și pentru ca toate privirile să fie ațintite spre tine.

Mai multe detalii pe STR8ahead.ro și pe Facebook STR8.

      Despre STR8

  Cu o tradiție de mai bine de 19 ani, STR8 este o gamă populară de parfumuri bărbătești, cu cote de piață ridicate în toate țările în care Grupul Sarantis este prezent. STR8 se adresează tinerilor, pe care îi susține să își depășească limitele și să își îndeplinească visurile, făcând tot ce le stă în putință să devină mai buni în fiecare zi. Pentru bărbații care aleg să trăiască viața în felul lor.

Pe care le veți face cadou?

🙂

.

2 comentarii la „STR8 te ajută să găsești cadoul ideal

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *