NIVEA MEN pregătește Calendarul Bărboșilor, ediția 2019

      Bărboșii sunt pe val și în acest an. NIVEA vrea să-i găsească pe cei mai cei bărboși din țară. Pentru toți cei care își poartă barba cu mândrie, NIVEA MEN revine în forță cu ediția 2019 a Calendarului Bărboșilor: nume noi, bărbi noi. Așadar scoate la iveală toți bărboșii din viața ta, care să se încadreze într-una din cele 12 categorii distincte, pentru cele 12 file din calendar: Cea mai lungă barbă; Cea mai stufoasă barbă; Cel mai popular bărbos; Cea mai arătoasă barbă; Cea mai arătoasă barbă de 3 zile; Cei mai conturați obraji; Cel mai bun combo barbă-freză; Cea mai rotunjită mustață; Cea mai originală formă; Cel mai dichisit bărbos; Cea mai stufoasă mustață; Cel mai grizonat bărbos.

     Înscrierile bărboșilor se pot face pe pagina de Facebook NIVEA MEN. Se cere o fotografie cu barba lor și #barbosiwanted, în spațiul de comentarii al postării generice de concurs, la una sau mai multe categorii din cele 12, iar juriul va desemna cele mai magnifice bărbi. Concursul are loc în perioada 03 decembrie 2018 – 06 ianuarie 2019, iar câştigătorii vor fi anunţaţi în data de 16 ianuarie 2019. 

      Cei 12 câștigători vor participa la un photoshooting cu Alex Gâlmeanu, unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați fotografi români de fashion și lifestyle, cel care a semnat și fotografiile pentru primul Calendar al Bărboșilor. De asemenea, NIVEA MEN a pregătit şi alte surprize pentru câştigători.

Așadar, prezintă-ne bărboșii din viața ta și ajută-i să ocupe un loc în istoria bărbilor, pentru singurul calendar din România cu bărboşi!

     Pentru o îngrijire specială și un look de pus în calendar, NIVEA MEN a creat uleiul de barbă ce conține extract de brusture, pentru un aspect bogat și neted. Reduce senzația de mâncărime, un simptom frecvent al purtătorului de barbă, și se absoarbe rapid în piele. Preț maxim recomandat: 75 ml – 29,91 lei.

     Iar pentru bărbații care vor o curățare eficientă, șamponul 2 în 1 Protect & Care pentru păr și barbă este cel care oferă și un plus de hidratare datorită formulei ușoare de îngrijire cu proteine din lapte și aloe vera. Preţ maxim recomandat pentru 400 ml: 19,34 lei.

Mai multe detalii găsiți pe site-ul NIVEA și pe pagina de Facebook NIVEA MEN.

Despre NIVEA MEN:
Marca NIVEA MEN aparţine grupului german Beiersdorf AG şi este unul dintre brandurile de top în îngrijirea masculină, la nivel mondial. Gamele din portofoliu se extind de la produse pentru bărbierit şi creme pentru ten, până la geluri de duş, şampoane, produse de styling și deodorante, acoperind astfel toate nevoile de îngrijire şi igienă personală ale bărbaţilor moderni. Cu o istorie de peste 90 ani, rolul NIVEA MEN este de a scoate la lumină potenţialul fiecărui bărbat și de a-i spori încrederea în sine pentru a realiza lucruri măreţe.

Deci? Unde vă sunt bărboșii? Haideți să-i vedem!

🙂

14 comentarii la „NIVEA MEN pregătește Calendarul Bărboșilor, ediția 2019

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *