Denim, cadoul perfect de sărbători pentru EL

      A sosit în sfârșit și cea mai așteptată perioadă a anului, luna cadourilor. Ai vrea să îi faci o surpriză plăcută unui bărbat drag din viața ta, însă nu știi ce ai putea să îi dăruiești? DENIM a creat special pentru sărbători seturile cadou, cu mai multe variante de produse, care te ajută să oferi un dar practic și masculin, ce va fi cu siguranță apreciat. Bărbatul Denim este întruchiparea masculinității. Parfumul lui incită simțurile și întoarce toate capetele. Puternic, curajos și activ, trăiește viața la maxim și nu se teme să își depășească limitele.

 

     Surprinde-l de sărbători cu o borsetă cadou, care conține deja esențialele Denim preferate de el, after shave și deo spray, dar care poate fi folosită pe viitor pentru călătorii. Setul cadou elegant si practic este disponibil pentru gamele Original și Black, care cu siguranța îl vor surprinde cu parfumul puternic.

      Bărbații adoră surprizele practice, pe care le pot folosi zi de zi, iar inspirația ta îți va aduce recunoștința pe care o meriți. În funcție de preferințe și de personalitatea celui căruia vrei să îi faci o bucurie, alege Denim Black, cu un parfum lemnos, intens bărbătesc și captivant, sau Denim Original, cu arome irezistibile de bergamotă, vetiver, salvie și cedru. Deodorantul spray Denim asigură protecție și prospețime până la 24 de ore, în timp ce loțiunea după ras lasă pielea fină și previne iritațiile după bărbierit.

      Dacă bărbatul pe care vrei să îl impresionezi poartă barbă și are mare grijă de aceasta, poți opta pentru setul care conține trimmer facial, un accesoriu modern, care îi permite să tundă sau să îndepărteze cu ușurință firele de păr crescute, after shave și gel de duș. Acesta este disponibil în gamele Original și Gold, pentru ca el să se bucure în fiecare clipă de parfumul inconfundabil Denim. Astfel, de fiecare dată când va arăta ca scos din cutie, se va gândi la tine!

     Pasionatul de tehnologie va fi mai mult decât încântat de un cadou modern, în care regăsește o lampă led cu usb, care poate fi ușor atașată de orice dispozitiv, dar și aroma preferată a apei de toaletă și a gelului de duș Denim. Alege unul dintre seturile din gamele Original sau Black, pe care îl va desemna cu siguranță ca fiind cadoul preferat.

     De sărbători, aștepți cu nerăbdare să îi arăți bărbatului pe care îl prețuiești dragostea și recunoștința ta, așa că Denim s-a gândit să îți vină în ajutor cu un set cadou practic și masculin. Oferă-i after shave-ul și crema de ras Denim Original, la pachet cu peria specială pentru bărbierit, care îi asigură o îndepărtare a părului de pe față ușoară și delicată, fără iritații. Pielea arată, miroase și se simte minunat, iar grija ta pentru el nu va trece neobservată. Mai multe detalii: Facebook DENIM Romania.

Dăruiește un cadou modern, original și masculin cu Denim!

Eu le-aș cumpăra pe toate, pentru că am mulți bărbați pe care vreau să-i bucur cu un cadou sub brad.

Voi ați luat vreun set cadou DENIM?

.

2 comentarii la „Denim, cadoul perfect de sărbători pentru EL

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *