Plantur 39, șampon, balsam și loțiune tonică

     Cred că toată lumea s-a confruntat, la un moment dat în viață, cu căderea părului. Și mai toți am căutat produse care să o stopeze. Eu testez, de mai bine de o lună, câteva produse Plantur 39, șampon, balsam și loțiune tonică, care sunt gândite să combată această problemă. Am auzit doar păreri bune despre eficiența acestor produse. Hai să vedem și părerea mea.

      Este de la sine înțeles că orice femeie își dorește un păr sănătos, bogat și plin de vitalitate. Dar, se pare că odată cu înaintarea în vârstă, femeile se confruntă adesea cu pierderea părului, datorită schimbărilor hormonale, scăderea nivelului de estrogen (hormonii feminini) și creșterea nivelului de testosteron (hormoni masculini). Părul devine mai subțire, cade prematur, iar linia de inserție a părului se retrage tot mai mult. Gama se adresează femeilor cu vârsta peste 40 de ani.

   Pentru a combate aceste probleme, Institutul de cercetare Dr. Wolff, în colaborare cu departamentele dermatologice ale clinicilor universitare, a creat produsele Plantur 39. Acestea conțin un complex de substanțe active care protejează rădăcina firelor de păr față de efectele epuizante provocate de hormonii masculini: complexul Phyto-CaffeineAcesta anulează efectul negativ al testosteronului asupra rădăcinii firului de păr și combate eficient căderea părului cauzată de schimbările hormonale la femei. Complexul Phyto-Caffeine din produsele Plantur 39 este repede absorbit de scalp și foliculul pilos, formând un depozit de substanță activă, ce se menține până la 24 de ore. După această perioadă, depozitul de cafeină de la rădăcini trebuie refăcut. De aceea, un produs cu cafeină trebuie utilizat zilnic pentru a asigura eficiență maximă. Așadar se recomandă folosirea zilnică a produselor speciale de îngrijire Plantur 39.

     Plantur 39 Șampon Phyto-Caffeine pentru păr vopsit și deteriorat (250 ml), cu extracte naturale din grâu și provitamina B5, îngrijește și repară structura solicitată a părului. Părul va deveni neted. Este incolor și are un miros plăcut floral-fresh. Curăță bine și blând părul, protejează culoarea. Trebuie lăsat 2 minute să acționeze pe scalp, înainte de clătire. Urmează balsamul pentru păr vopsit și deteriorat (150 ml) care conține, pe lângă cafeină, compuși activi din avocado, ce sporesc strălucirea părului și protejează scalpul. Are culoarea alb-lăptoasă și același miros plăcut și proaspăt, floral/herbal. Părul devine moale și strălucitor. Ultimul pas în rutina Plantur39 este tonicul, Plantur 39 Tonic Phyto-Caffeine care protejează rădăcina firului de păr și previne căderea părului. Asigură necesarul de energie la rădăcini pentru o creștere sănătoasă. Se aplică direct pe scalp, la rădăcina firelor de păr, cu ajutorul vârfului dozator prin care picură loțiunea tonică. Se masează ușor și se lasă să se usuce. Apoi îl aranjez după preferință. Mie mi se pare că tonicul îmi hidratează bine scalpul. Nu simt vreun disconfort pe scalp, doar o senzație de umed până intră tot în piele. Loțiunea este lichidă, incoloră și are un miros asemănător cu al celorlalte produse din gamă, dar puțin mai pronunțat deoarece conține alcohol denat., chiar destul de mult, îl găsim al doilea în lista de ingrediente INCI. Tubul conține 200 ml de tonic, care ajunge destul de mult timp.

     Gama mai conține și Plantur 39 Șampon Phyto-Caffeine pentru păr fin și delicat și Balsamul pentru păr fin și delicat care conține doar substanțe de îngrijire în doze mici, pentru a dobândi și menține volumul păruluiProdusele Plantur 39 sunt disponibile în farmacii sau online pe emag.ro. Pentru mai multe informații accesați website-ul oficial Plantur39.com/ro.

     Căderea părului este normală, atâta timp cât nu este excesivă. Este normal să ne cadă, zilnic, până la 150 fire de păr, deoarece el se regenerează. Rutina Plantur 39 a fost eficientă și în cazul meu, deci nu degeaba sunt lăudate produsele. Volumul de păr căzut s-a redus, produsele reușind cumva să țină firele de păr la locul lor, pe cap 🙂 În plus, mi-a plăcut și strălucirea căpătată de păr. Cred că cei care au probleme cu căderea excesivă a părului, pot încerca și o rutină cu produse Plantur 39.

Voi ați încercat produsele Plantur 39? Povestiți-mi experiența voastră cu ele.

💜

18 comentarii la „Plantur 39, șampon, balsam și loțiune tonică

  1. Cred că balsamul pentru par vopsit și deteriorat este cel care mi se potrivește.
    Cat despre căderea parului, din păcate după naștere mă confrunt și cu aceasta problema

  2. Am si eu sampon pentru par gras de la ei, e super bun. Inainte mi se ingrasa scalpul a doua zi dupa spalare, acum pot sta lejer 3 zile fara sa fac baie la cap.

    • Buna . Ma numesc Elena…Ai putea sa imi spui cum se numeste acel sampon pentru par gras de la planur 39..Ma confrunt si eu cu parul gras si nu mai stiu cu ce sampon sa mai spal.. Multumesc.

      • Elena, cel mai bine intreaba in farmacii. Eu am cautat pe net si nu am gasit o varianta pentru par gras la ei. Sau poate nu se gaseste la noi in tara. Nu stiu. Poate ne zice Raluca – Miss R, care e cel folosit de ea. 😍

  3. In ceea ce priveste segmentul de varsta nu ma incardez, dar in ceea ce priveste caderea parului as putea sa spun ca ii sunt destinate aceste produse. Trebuie sa le incerc si eu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *