Împărtășește bucurie în sezonul cadourilor cu noile seturi B.U.

     Perioada sărbătorilor de iarnă este prilejul perfect să te răsfeți cu un cadou parfumat sau să oferi un dar cochet și practic unei persoane dragi. Iar pentru ca tu să nu mai pierzi mult timp căutând prin magazine, B.U. a creat surpriza perfectă, cu un design modern, în diverse combinații: seturile cadou. Indiferent de aroma pe care alegi să o dăruiești, vei face o bucurie! Îmbrățișează magia sărbătorilor și oferă un cadou practic, dar modern, care va aduce zâmbetul pe buze instantaneu. O femeie nu poate avea niciodată suficient de multe produse cosmetice, iar un parfum deodorant natural spray sau o apă de toaletă și un deodorant spray pentru corp din aceeași gamă reprezintă combinația câștigătoare în materie de cadouri iarna aceasta.

      Seturile cadou B.U. vor arăta minunat decorate doar cu o panglică roșie de Crăciun. Fiecare gamă, cu aroma ei inconfundabilă, se va potrivi perfect persoanei căreia vrei să îi dăruiești bucurie, învăluită în parfumul unic B.U.

    Mizează pe pasiune și pe redescoperirea micilor plăceri care entuziasmează și transmit o energie aparte. Seturile cadou B.U. Passion vorbesc despre puterea de a-ți asculta întotdeauna vocea interioară și de curajul de a-ți urma visurile. În perioada sărbătorilor de iarnă, B.U. Passion te ajută să oferi o surpriză parfumată celor dragi și să îi îndemni să își urmeze pasiunile. Seturile cadou sunt disponibile în două variante, ambele având un design șic și elegant, de sărbătoare. Parfumul deodorant spray (75 ml) și deodorantul spray pentru corp (150 ml) pot fi achiziționate împreună, pentru a te bucura de prospețime și de aroma preferată B.U. în același timp. Desigur, poți alege și varianta cu apă de toaletă (50 ml) și deodorant spray pentru corp (150 ml), cu arome puternice și senzuale de coacăze negre, măr roșu, violete, iasomie și trandafir roșu. În plus, pentru o mireasmă deosebită, notele de bază au fost compuse din boabe de Tonka și din vetiver, pentru a trezi cele mai înalte aspirații.

      Gama Absolute Me se adresează persoanelor optimiste, care știu să se bucure de viață în orice moment. Notele sale florale de frezie și violetă se îmbină perfect cu cele fructate de mandarină, măr și pară. Aromele finale de caramel, ambră și mosc încapsulează perfect intensitatea și complexitatea feminității absolute. Un parfum fresh, care subliniază frumusețea naturală, poate fi oferit în perioada sărbătorilor și sub formă de set cadou. Fie că alegi setul cu apă de toaletă (50 ml) și deodorant spray pentru corp (150 ml), pe cel cu deodorant natural spray (75 ml) și gel de duș (250 ml) sau setul care combină deodorantul natural spray (75 ml) și deodorantul spray pentru corp (150 ml), îți vor garanta aceeași esență unică B.U. Absolute Me și recunoștința persoanei dragi.

      Dacă vrei să alegi un cadou în trend, seturile cadou B.U. Trendy nu au doar un nume sugestiv, ci și un parfum special, pe măsura așteptărilor persoanei pe care vrei să o impresionezi. Acestea sunt disponibile în două variante, care te vor surprinde prin parfumul floral oriental. În varianta cu apă de toaletă (50 ml) și deodorant spray pentru corp (150 ml) sau parfum deodorant natural spray (75 ml) și deodorant spray pentru corp (150 ml), produsele din gama B.U. Trendy au la bază note de mandarină, măr, trandafir, liliac și bujor, cu arome de mosc și lemn de santal. În plus, se adresează femeii moderne, trendy, care este întotdeauna la curent cu tendințele actuale.

      Și iconicul B.U. Wild, al cărui ambalaj galben emblematic este recunoscut de oricine, poate fi oferit de sărbători sub formă de set cadou, care omagiază parfumul inconfundabil cu note de iasomie, coacăze negre, mosc și ambră. Este parfumul care definește femeia cu spirit liber, care se bucură cu intensitate de fiecare clipă. Indiferent dacă alegi varianta cu deodorant natural spray (75 ml) și deodorant spray pentru corp (150 ml) sau pe cea cu deodorant natural spray (75 ml) și gel de duș (250 ml), cu siguranță te vei bucura mereu de aromele originale B.U..

Cu seturile cadou B.U. împarți bucurie de sărbători!

💈

9 comentarii la „Împărtășește bucurie în sezonul cadourilor cu noile seturi B.U.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *