Farmec participa la campania Black Friday

         Farmec pregătește pentru consumatori oferte speciale cu ocazia Black Friday, disponibile în magazinul online și în rețeaua magazinelor de brand Farmec și Gerovital. Campania de Black Friday va fi derulată în perioada 16 – 22 noiembrie și înseamnă reduceri și alte beneficii la achiziția produselor din gamele Gerovital și Aslavital, oferite tuturor admiratorilor de cosmetice autentice românești.

     „Pentru al doilea an consecutiv, ne alăturăm participanților la Black Friday, o ocazie foarte bună de a răsplăti fidelitatea și de a oferi noi motive de satisfacție consumatorilor noștri. În acest an, am suplimentat oferta de produse disponibile la prețuri preferențiale. Pe perioada campaniei din 2017, am înregistrat rezultate foarte bune în online, atât din punct de vedere trafic, dar și vânzări, valoarea și numărul comenzilor fiind de 3 ori mai mare față de aceeași perioadă a anului precedent. Așadar, ne așteptăm la o ascensiune a vânzărilor de circa 30% și pe parcursul campaniei de anul acesta, atât în cadrul magazinelor offline, cât și în e-commerce. Pentru a menține trendul pozitiv al vânzărilor Farmec din ultimii ani, suntem atenți atât la calitatea produselor, dar și la serviciile oferite, pe care le dezvoltăm prin acțiuni de marketing susținute și prin diversificarea ofertelor pentru consumatori”, a declarat Codrean Pop, Director Vânzări Farmec.

      Pe durata campaniei, consumatorii vor beneficia de discount-uri de până la 40% la circa 100 de produse, în cadrul celor 24 de magazine Farmec și Gerovital din țară, dar și la achizițiile din magazinul online Farmec.ro. Printre alte beneficii se numără și oferirea transportului gratuit pentru comenzile plasate online, la plata cu cardul. Clienții care au deja un cont pe platforma e-commerce și sunt abonați la newsletter vor avea acces la beneficiile oferite de Black Friday începând cu 15 noiembrie, cu o zi înaintea startului oficial al campaniei promoționale.

      Printre alte beneficii și oferte accesibile membrilor platformei online a Farmec pe tot parcursul anului, se numără discount-uri de fidelitate de până la 15%, oferte fulger timp de 15 ore în fiecare miercuri, promoții exclusive și acces în avans la noile game de produse.

      Așadar, pentru a fi la curent cu noutăți legate de brand-urile din portofoliul Farmec, sfaturi utile din partea specialiștilor, surprize şi concursuri, puteţi urmări conturile de social media: Facebook FarmecInstagram Farmec, website online și Site campanie Unirea la Feminin.

Ce vă doriți?

💜

11 comentarii la „Farmec participa la campania Black Friday

  1. Este o informatie extrem de importanta. Am si eu cateva lucruri pe lista de luat de Black Friday si printre acestea se afla si fiolele cu acid hialuronic. Sper sa le prind la un pret bun

  2. Oh, nu intreba ce imi doresc… Ar fi multe, dar incerc sa ma limitez la ce am cu adevarat nevoie. Nu sunt o fana a campaniei Black Friday. Atunci cand gasesc oferte care chiar merita, spun da. Altfel, zic pas și mai aștept 😀

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *