elmiplant, noua gamă de săpunuri lichide transparente

      Un proces rutinar, precum curățarea mâinilor, devine un moment plăcut și parfumat de relaxare de fiecare dată, datorită noii game de săpunuri lichide elmiplant transparente, cu o compoziție clară, dar la fel de eficientă ca cele cremoase. Designul simplu și atrăgător al ambalajelor se îmbină perfect cu aromele discrete ale noilor formule, care lasă mâinilor un parfum delicat și o atingere catifelată. Acum poți să îți oferi o clipă de răsfăț chiar și când îți cureți mâinile.

      Curățarea regulată a mâinilor este esențială pentru a ține la distanță  agenții patogeni, care pot ajunge cu ușurință în organism și provoca diverse probleme de sănătate. Acest ritual de îngrijire nu trebuie niciodată neglijat sau tratat cu superficialitate. Știai că este recomandat să folosești întotdeauna săpun, iar o sesiune de spălare a mâinilor trebuie să dureze minimum 15-20 de secunde? elmiplant lansează o nouă gamă de săpunuri lichide transparente, care asigură o curățare perfectă a mâinilor, în timp ce le oferă îngrijirea de care au nevoie.

      Săpunul lichid elmiplant Aqua Breeze (preț estimativ de 9,75 lei)este îmbogățit cu extracte naturale, care îți lasă mâinile perfect curate, fine și catifelate. În plus, conține 0% parabeni și coloranți și este testat dermatologic. Algele marine sunt bogate în săruri minerale, proteine și vitamine, care dau o senzație plăcută de reîmprospătare, în timp ce mineralele marine hidratează și revitalizează pielea. Aroma încântătoare face ca de fiecare dată când îți cureți mâinile să simți briza răcoroasă a mării.

        Săpunul lichid transparent elmiplant Calming Spa (preț estimativ de 9,75 lei) are grijă de mâinile tale și le lasă moi și catifelate, după fiecare folosire. Și acesta este testat dermatologic și conține 0% parabeni și coloranți. Formula sa specială este îmbogățită cu extract de frangipani, care calmează simțurile și oferă suplețe pielii. Mai mult, uleiul de argan menține un nivel optim de hidratare, datorită conținutului ridicat de acizi grași nesaturați, vitamina E și antioxidanți, fiind recunoscut ca un emolient natural.

       De acum, fiecare sesiune de spălare a mâinilor se transformă într-o mini ședință de Spa. Ai grijă de mâinile tale cu noua gamă de săpunuri lichide transparente elmiplant!

Le-ați văzut? Le-ați folosit deja?

💜

Un comentariu la „elmiplant, noua gamă de săpunuri lichide transparente

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *