STREP îți face viața mai roz cu noua gamă

    Femeia modernă nu are mult timp la dispoziție și caută permanent soluții de îngrijire simple și rapide, pe care le poate folosi chiar și în intimitatea casei. Epilatul trebuie să devină un ritual de îngrijire nedureros, o metodă simplă și eficientă de a îndepărta părul nedorit. STREP transformă epilarea într-un proces confortabil, cu rezultate de durată. Bucură-te de o piele fină și catifelată timp îndelungat cu benzile de ceară și cremele depilatoare STREP pentru față și corp în ambalaje roz, care țin iritațiile la distanță.

   Benzile depilatoare STREP Crystal sunt îmbogățite cu ulei de camelie și vitamina E, care hidratează și protejează pielea împotriva iritațiilor. Ușor de folosit, acestea se găsesc în două variante practice: pentru față și pentru corp. Asigură o depilare perfectă, cu efecte de lungă durată și efort minim. Mai mult, în timp, firul de păr devine mai puțin rezistent și mai subțire.

    Crema depilatoare STREP Pink pentru corp are o consistență moale și fluidă, îndepărtând părul nedorit simplu și eficient. Îmbogățită cu extracte naturale de ulei de camelie și vitamina E, aceasta lasă pielea netedă, moale și catifelată. Pachetul conține și o spatulă specială, care te ajută să îndepărtezi cu precizie firele de păr.

    Crema depilatoare STREP Viso&Bikini asigură o depilare ușoară și nedureroasă, fiind concepută special pentru zonele sensibile. Cu o compoziție blândă și hidratantă, nu irită pielea și are efect de calmare, datorită extractului de mușețel, care elimină riscul de înroșire.

    Spune “ADIO!” părului nedorit și iritațiilor după epilare cu STREP! Mai multe detalii găsiți și aici Facebook Strep România. 

Despre Strep

    Strep oferă o gamă variată de produse depilatoare care pot îndeplini nevoile și cerințele fiecărei femei, pentru o piele catifelată, netedă ca mătasea, pentru mai multe săptămâni.

Ați folosit vreunul dintre aceste produse STREP?

3 comentarii la „STREP îți face viața mai roz cu noua gamă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *