PUPA, RETRO ILLUSION, colecția de toamnă

      RETRO ILLUSION de la Pupa este noua colecție de toamnă 2018 și este inspirată din atmosfera specifică anilor ’70, în care modele și texturi geometrice se amestecă cu contraste cromatice interesante, îmblânzite de o prețioasă senzorialitate a materialelor. Catifeaua, în toată opulența sa, este laitmotivul colecției de toamnă, o colecție ce prinde viață dintr-un inspirat mix de design de interior, modă și machiaj și care aduce cu sine intrigante vibrații cu aromă vintage. O găsiți online AICI.

     RETRO ILLUSION EYESHADOW – Fard de Pleoape Dublu – Efect Luminos cu o textură compactă cu atingere neașteptat de cremoasă, se întinde pe pleoapă și oferă o culoare absolută cu efect de perlă pură. Amestecul de rășini, ceruri și uleiuri garantează o perfectă aderență pe pleoapă. Preț recomandat 57,00 lei. Nuanțele sunt 001 Retro Dreaming, 002 Art Decò, 003 Vintage Chic.

    VAMP! MASCARA – Volum Supradimensionat, Gene Exagerate. Aplicare după aplicare, volumul devine exagerat de supradimensionat. Rezultat de mare impact și rezistență record, fără pete. Preț recomandat 47,00 lei. Nuanță 503 Green Illusion.

   RETRO ILLUSION LIP PALETTE – Paletă pentru Buze Duo – Matt & Shine. O trusă duo, ce conține un ruj strălucitor și un ruj mat, cu culori saturate și cu texturi fine și confortabile. Preț recomandat 53,00 lei. 001 Retro Illusion.

   TRUE LIPS – Creion Contur Buze Ușor de Estompat, pentru buze perfect conturate și definite, cu o culoare intensă ultra pigmentată. Formulă sa este moale și are o mare putere de acoperire. Conține Vitamina E și vitamina C cu proprietăți antioxidante și Ulei de Bumbac cu proprietăți hidratante și emoliente. Aplicatorul din latex ajută la întinderea culorii în mod omogen. Preț recomandat 35,00 lei. Nuanțe: 039 Vibrant Sensation și 040 Good Feelings.

   RETRO ILLUSION HIGHLIGHTER – Iluminator pentru Față Reflexe de Lumină – Două iluminatoare perfect asortate, concepute pentru a crea prețioase puncte de lumină și pentru a colora ușor tenul, oferindu-i un nou aspect tridimensional. Textura ușoară și mătăsoasă se contopește ușor cu pielea, înfrumusețând-o cu micro perle aurii. Culoarea închisă este ideală pe obraji și pomeți, iar culoarea deschisă este perfectă pentru a evidenția zonele proeminente ale feței. Preț recomandat 77,00 lei. Nuanța 001 Optical Art.

     LASTING COLOR GEL – Lac de Unghii Efect Sticlă. Unghii impecabile, cu efect de plumping. Lacul de unghii cu efect de gel fără lampă UV creează un efect ultra lucios și de plumping. Culoarea este ultra pigmentată încă de la prima aplicare, se întinde în mod uniform și se usucă în timp record. Textura oferă volum cu efect 3D, pentru unghii cu suprafață lucioasă și cu acoperire perfectă, iar finish-ul este super strălucitor. Maxi aplicatorul plat, cu 440 fire tăiate la rotund, asigură o preluare și o aplicare optimă. Preț recomandat 27,00 lei. Nuanțe: 184A Instant Vibes, 185A Retro Style.

Ce ați încerca din această colecție?
Mie-mi place iluminatorul și aș încerca și fardul de ochi creion.
Ah, da și un creion True Lips. 🙂

12 comentarii la „PUPA, RETRO ILLUSION, colecția de toamnă

  1. Pupa are produse cosmetice tare bune, este unul dintre brandurile mele preferate, eu folosesc de la ei pudra si creioane si rujuri. Imi place noua lor colectie si faptul că au adăugat catifea în design mi se pare tare fancy.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *