Nivea Silk Mousse, spume de duș cu arome delicioase

      Am mai spus-o și o mai spun: nu mi se pare nimic mai fin ca spumele de duș. Am încercat multe, de la multe brand-uri, dar mai sunt câteva care mi-au scăpat și văd că încă apar unele noi. Foarte bine! Eu sunt mare fan! De când au apărut, acum câteva luni, mi-am dorit să le am și astăzi vreau să vă spun cum sunt spumele de duș Nivea Silk Mousse. Pe cele cu arome: Lemon Moringa, Vanilla Caramel și Rhubarb Raspberry. Eu mi le-am luat de pe Notino.ro (fost Aoro), la un preț foarte ok. 

     Spumele de duș sunt de 200 ml și au în compoziție extract de mătase care contribuie la experiența luxuriantă a dușului, lăsând pielea moale, fină, mătăsoasă. Se agită bine înainte de folosire. Curăță pielea blând și-mi plac foarte mult băile cu aceste spume de duș. Mi se par foarte senzoriale, relaxante, ca niște mângâieri. Sincer, le prefer oricărui alt fel de body cleanser. Îmi place că spuma este abundentă la o singură apăsare. 

     Le folosește toată familia și sunt tare apreciate. Băiețelul meu face mix-uri cu toate cele 3 spume. După un duș mi-a zis fix așa: „Mami, m-am spălat în partea de sus a corpului cu spuma de zmeură, picioarele până la genunchi cu spumă de vanilie și apoi restul până jos cu spumă de lămâie”. Și de atunci au mai urmat încă multe alte dușuri asemenea. 😀

     Aroma tradițională Nivea se regăsește în toate spumele. Practic aceste spume miros a Nivea amestecată cu alte parfumuri. Spuma cu Lemon Moringa are un parfum proaspăt dat de aroma lămâii și a frunzelor de moringa (plantă originară din Asia și Africa cu nenumărate calități antioxidante, antiinflamatorii, terapeutice și plină de vitamine: vit. A, vit. C, calciu, fier, etc.). Aroma spumei cu Vanilla Caramel este clar a ce miroase și mie-mi place cel mai mult dintre toate cele trei. Și nici nu mă așteptam, deoarece eu sunt cu parfumurile fresh, dar mix-ul de vanilie și caramel e unul reușit, nefiind prea dulce. Spuma Rhubarb Raspberry mă așteptam să fie mai fructată, mai fresh, mai acidă, dar este mai mult dulce, are aroma unei prăjituri foarte dulci cu zmeură. 

Voi ați folosit aceste spume de duș? Care e preferata voastră?

Instagram

❤️

12 comentarii la „Nivea Silk Mousse, spume de duș cu arome delicioase

  1. Nu am folosit încă aceasta spuma de duș, sincer nici nu știam despre existența ei 😅.Cred ca cea cu zmeura este pe placul meu❤

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *