3 mascara pentru sprâncene

     Dintre toate variantele pentru conturarea sprâncenelor, cea mai rapidă mi se pare a fi mascara. Mascara pentru sprâncene. Rare-s diminețile în care am timp să mă machiez pe-ndelete, așa că, de cele mai multe ori rimelez rapid sprâncenele și gata, they’re done! Am și alte creioane sau pensule pentru stilizarea sprâncenelor, dar nu sunt rapide, cel puțin eu nu sunt prea îndemânatică cu ele și durează mai mult. Și oricum, prefer un machiaj minim al lor, unul aproape de natural și de obicei ca să-mi umplu locurile puțin mai goale din sprâncene. Știu că sprâncenele mele nu au cea mai frumoasă formă, dar am fost la specialiști în sprâncene și nu mi-au schimbat forma lor și nici nu le-au făcut ceva drastic, așadar trag concluzia că mai bine de atât nu se poate. Astea sunt, cu astea defilez. 😀

    Gimme Brow de la benefit a fost primul meu rimel pentru sprâncene, câștigat la un concurs pe pagina lor de facebook (povestea o găsiți în articolul acesta) și este în varianta travel-size, care ajunge destul de mult timp. Îmi place tare mult periuța conică, mică, dar destul de fermă pentru a rimela fiecare fir de păr din sprânceană. Nuanța este #3 și mi s-a potrivit perfect. Este un gel cu microfibre și este rezistent la apă. Îmi place tare mult ambalajul fancy, cum sunt de altfel, toate produsele benefit. Ușor de manevrat și stilizează doar sprâncenele, nu și pielea de pe lângă. 🙂

    make me brow – eyebrow gel mascara de la essence (nuanța 03 – soft browny brows), l-am comandat din afară, v-am spus de unde în acest articol. Față de cel de la benefit, mascara de la essence este puțin mai lichidă, deci se usucă un pic mai greu și cât timp o aplici, ai senzația de sprâncene ude. Este și o nuanță mai deschisă, dar mi se potrivește, vedeți în poză. Nu este rezistent la apă, iar periuța dreaptă reușește să confere volum și să uniformizeze sprâncenele. 

     WOWbrow – eyebrow mascara de la Melkior are o periuță deosebită, după cum vedeți. Fiind așa „grasă” nu pot face chestii de finețe cu ea, ci doar să uniformizez sprâncenele și să umplu eventualele goluri, deci crează un look natural. Fixează firele rebele și conferă volum fără să încarce. Eu am nuanța Medium și mi-e potrivită. Rezistă bine pe sprâncene, aproape toată ziua.

     Acestea sunt cele 3 mascara pentru sprâncene pe care le folosesc. Cea de la benefit s-a terminat deja și nu mai au mult nici celelalte. Nu aș putea să zic că îmi place una mai mult ca alta, deși prefer periuța conică de la benefit. Îmi doresc să încerc cât mai multe brow mascaras. Voi pe care mi-o recomandați? Cu ce vă stilizați voi sprâncenele? 

💜

13 comentarii la „3 mascara pentru sprâncene

  1. Hmm, interesant. Eu am folosit doar fard și ceara pana acum pentru sprâncene, dar având în vedere faptul ca timpul pentru machiaj este limitat, având doi copii mici, o sa iau în considerare și rimelul pe viitor.

  2. Nici nu știam că există rimel pentru sprâncene, am apelat la microblanding si a rezistat foarte bine un an de zile, acum am un fard de sprancene pe care vreau sa-l incerc. Dar cred că mi-ar fi mai ușor cu un rimel să le conturez. Il voi incerca si eu pe cel de la benefit.

  3. Inainte sa citesc parerea ta finala ma pregateam sa spun ca toate se vad bine. As incerca si eu varianta de la Benefit.
    Pana acum nu am folosit nimic pentru sprancene. Sunt pur si simplu naturale si nu folosesc nimic. Mi-as dori sa incep si eu cu aranjarea lor

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *