Paula’s Choice Skincare, Noua gamă DEFENSE antipoluare

      Pentru că, în curând, se va lansa și în România noua gamă antipoluare Paula’s Choice, DEFENSE, vreau să vă vorbesc despre produsele din această gamă deoarece eu le folosesc încă din luna mai de la vizita Paulei Begoun în România, despre care v-am povestit AICI. Gama DEFENSE antipoluare a fost deja lansată în SUA de la sfârșitul lunii august, în câteva zile urmează lansarea și la noi, iar produsele le veți putea găsi pe paulaschoice.ro.

    Momentan, gama conține doar 4 produse, este o gamă simplă dar cu produse potente care includ amestecuri exclusive de ingrediente anti-poluare (Anti-Pollution Factors – APFs). Daunele cauzate de mediul extern sunt de asemenea cauza apariției semnelor de îmbătrânire prematură a tenului: culoare neuniformă, aspect tern, piele deshidratată și pori congestionați. Expunerea zilnică la diverse forme de poluare (noxele cauzate de automobile, fumul, smog-ul, impurități și toxine din aer și lumina albastră emisă de dispozitivele electronice cu ecran) accelerează apariția semnelor de îmbătrânire a pielii. Rutina Defense în trei pași (curățare, hidratare de zi și de seară, exfoliere) are ca scop apărarea pielii împotriva factorilor poluanți și repararea daunelor vizibile pe piele pentru ca tenul să aibă o culoare mai uniformă și aspect neted și luminos. Noua linie DEFENSE include și ingrediente hidratante și anti-aging, ingrediente pentru uniformizarea culorii pielii, decongestionarea porilor și estomparea micilor imperfecțiuni. 

Pasul 1: Curăță 

   DEFENSE Hydrating Gel-to-Cream Cleanser (198 ml) – este un cleanser solubil în apă, blând, care îndepărtează impuritățile, sebumul și machiajul, precum și toți poluanții care ne afectează tenul. Se limpezește complet de pe piele, nu conține sulfați, lasă pielea catifelată și curată. Îmi place mult textura lui catifelată, de gel răcoritor care se transformă în spumă cremoasă în contact cu apa. Conține un complex de trei ingrediente active: ceai verde, lemn dulce și soia, care ajută la neutralizarea poluanților de pe suprafața pielii. Poate fi folosit pentru toate tipurile de ten. Îl găsiți AICI

Pasul 2: Purifică

     DEFENSE Antioxidant Pore Purifier (30 ml) – Este un ser cu textură de gel lichid, care conține acid salicilic (0.5%) și un derivat de acid azelaic cu efecte de estompare a petelor și reducerea imperfecțiunilor minore. Serul conține un amestec de antioxidanți și ingrediente reparatoare (niacinamide, ceramide, vitamina C) care întăresc bariera naturală a pielii și protejează pielea împotriva factorilor de mediu. Se aplică dimineața și/sau seara, înainte de crema hidratantă. Eu îl aplic doar seara, datorită ingredientelor foto-sensibilizatoare (vitamina C) conținute. Dimineața, tenul meu arată atât de bine, de clar, de uniform, de curat, de hidratat și cu porii închiși, încât este preferatul meu din toată gama. Mai am puțin și se termină, dar stau liniștită pentru că urmează lansarea și la noi, deci mi-l voi putea comanda cu ușurință. Din toată gama, acesta mi se pare că are semnele cel mai rapid vizibile, de îmbunătățire a tenului. Practic îl aplic seara înaintea hidratării, iar a doua zi de dimineață, am un ten super curat și good looking. 🙂 My favourite!  Îl găsiți AICI.

 Pasul 3 (Dimineața): Protejează

     DEFENSE Essential Glow Moisturizer SPF 30 (60 ml) – este o loțiune hidratantă cu SPF mineral: titanium dioxide și zinc oxide. Amestecul de peptide și 12 antioxidanți (vitamine, extracte de plante) opresc daunele cauzate de lumina albastră, iar cocktailul de ingrediente inhibitoare de melanină (resveratrol, niacinamide, vitamina C, kojic dipalmitate, lemn dulce) îmbunătățesc vizibil luminozitatea și uniformizează culoarea pielii. Deși conține zinc, nu rămân urme albe pe ten. În schimb, luminozitatea creată de acest hidratant mi se pare prea multă și că tenul îmi lucește prea mult ca să fie un luciu sănătos. Este ca și cum aș avea fața umedă. Dar, deși nu îl folosesc zilnic, (am altul pe care-l folosesc zilnic – review AICI), mă bucur de el în weekend-uri și apreciez tare mult SPF-ul mineral pe care eu îl tolerez cel mai bine. Ca să înlătur problema luciului, aplic pudră compactă. Îl găsiți AICI.

 Pasul 4 (Seara): Hidratează

     DEFENSE Nightly Reconditioning Moisturizer (60 ml) – este crema hidratantă de seară cu o textură absolut minunată sub formă de gel souffle. Formula concentrată, cu ingrediente reparatoare și nutritive, netezește liniile fine, uniformizează culoarea pielii și ajută la prevenirea erupțiilor cutanate. Conține peptide, acid azelaic, ceramide, vitamine și antioxidanți, repară și întărește bariera naturală a pielii, hidratează și estompează semnele cauzate de factorii poluanți. Datorită texturii de cremă-gel se absoarbe rapid în piele, nelăsând-o grasă sau lipicioasă. Tenul se simte hidratat imediat. O plăcere! Îl găsiți AICI

      În concluzie, această gamă, antipoluare, mi se pare reușită și cu produse bine gândite cu care îți poți alcătui o rutină completă de îngrijire a tenului. Cleanser-ul îndepărtează poluanții de pe ten, Pore Purifier-ul combate efectele acestora, Glow Moisturizer-ul pune o barieră între ten și factorii poluanți, protejând și împotriva radiațiilor solare, iar Nightly Moisturizer-ul neutralizează efectele poluării. Cel mai mult din gamă îmi plac Pore Purifier-ul pentru cât de bine arată tenul meu a doua zi și Nightly Moisturizer-ul pentru textura lui minunată, ușoară.

Fiți cu ochii pe pagina Paula’s Choice, zilele acestea ar trebui să apară. 

💜

19 comentarii la „Paula’s Choice Skincare, Noua gamă DEFENSE antipoluare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *