Noua gamă DENIM Performance

     Bărbatul activ, puternic, orientat spre performanță, are nevoie de protecție maximă timp îndelungat, pentru a-și duce la capăt obiectivele și a rămâne fresh, chiar și la finalul unei zile foarte solicitante. Noua gamă DENIM Performance înțelege toate eforturile pe care le depui pentru a fi mereu cu un pas înaintea tuturor, așa că a creat pentru tine o linie de produse de îngrijire 100% masculină, care ține pasul cu ritmul modern al vieții.

   Deodorantele Spray DENIM Performance (preț estimativ de 12 lei) te protejează de mirosurile neplăcute și transpirație până la 72 de ore, pentru ca tu să te simți confortabil și să îți duci la bun sfârșit obiectivele. Acestea sunt disponibile în trei variante: Attraction, Dry Sensation și Extreme Fresh, care rămân invizibile pe piele și nu pătează hainele. Mai mult, te învăluie într-un parfum discret, masculin și îți oferă o senzație de prospețime care durează.

     Gelurile de duș DENIM Performance (preț estimativ de 10 lei) vin în trei variante: Attraction, Cool Sensation și Extreme Fresh și sunt îmbogățite cu Hydradermal Complex, o formulă specială care are grijă de pielea ta și îi oferă hidratarea de care are nevoie, pentru ca tu să ai o senzație de confort pe tot parcursul zilei. Revitalizante și tonifiante, răspândesc un parfum subtil și proaspăt, cu accente 100% masculine.

     Spuma de ras DENIM Performance (preț estimativ de 7,5 lei) este produsul ideal pentru bărbieritul feței. Se transformă într-o cremă spumoasă bogată, pentru un bărbierit confortabil, iar pielea rămâne netedă, hidratată, cu un aspect sănătos. Aceasta este disponibilă în două variante 100% masculine: Extra Fresh cu vitamina E și mentol și Extra Sensitive cu vitamina E și unt de cacao, special concepută pentru pielea sensibilă.

    Transformă-ți rutina de îngrijire într-una performantă cu noua gamă DENIM Performance! Mai multe detalii găsiți și pe pagina Facebook DENIM Romania.

Le-ați văzut deja în magazine?

💎

4 comentarii la „Noua gamă DENIM Performance

  1. Inca nu am vazut aceasta noua gama in magazine ori nu am fost prea atenta. Ambalajele arata chiar dragut si chiar le voi incerca (pe iubitul meu). 🤗

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *