elmiplant, 3 produse Skin Moisture cu extract de gutuie

    Sunt sigură că știți deja produsele elmiplant și că multe le folosiți. Și pe bună dreptate, sunt produse bune. În ultima vreme, de la elmiplant am tot folosit 3 produse din gama Skin Moisture cu extract de gutuie, despre care vreau să vă vorbesc în acest articol. Gama este destinată tenului normal și mixt și conține 6 produse în total. Extractul de gutuie poate fi din semințele acesteia sau din sucul ei. Laptele demachiant și tonerul conțin extract din semințe de gutuie, iar crema de față conține extract din suc de gutuie. Acest extract este renumit pentru prevenirea pierderii apei din piele și este și antioxidant.

     Laptele demachiant hidratant Skin Moisture cu extract de gutuie îndepărtează eficient machiajul. Și nu usucă pielea ci o lasă moale, hidratată, fină. Are un miros minunat, fructat, similar cu cel al gutuii. Nu lasă peliculă grasă pe piele, după demachiere. Folosesc apoi un cleanser solubil în apă, pentru că nu vreau să rămân pe față cu demachiant; e totuși un demachiant, nu cremă hidratantă. Eu, de obicei, nu sunt fan lapte demachiant, dar acesta chiar mi-a plăcut mult. Conține și alte câteva ingrediente hidratante, ex. acid hialuronic, vitamina E, uree, dar conține și parfum spre finalul listei de ingrediente. Cantitatea este de 200 ml care ajunge mult timp.

      Loțiunea tonică revigorantă Skin Moisture cu extract de gutuie tonifică și revitalizează pielea. Are o aromă tare plăcută, fructată, dată de parfum-ul care, acum, este mai pe la începutul listei de ingrediente, ceea ce înseamnă că loțiunea tonică are o cantitate mai mare de parfum decât laptele demachiant. Aviz celor cu ten sensibil. Se absoarbe repede în piele, revigorând-o, aceasta devenind mai fină. Se aplică cu o dischetă demachiantă pe față și gât. Folosiți mișcări de tapotare, nu de frecare, ca să nu tragem de pielea delicată a feței. Încercați, mereu, să „lăsați în pace” pielea tenului, să nu trageți de ea, să nu o întindeți, apăsați prea tare, înțepați, stoarceți sau știu ce alte nebunii vă mai trec prin cap. Tratați-o cât mai delicat și blând posibil, tot timpul.

    Crema hidratantă 24h Skin Moisture cu extract de gutuie este o cremă de zi menită să ofere hidratare eficientă timp de 24 ore. De asemenea, poate fi folosită și seara. Eu o aplic doar seara, deoarece nu are niciun factor de protecție solară. Are o textură foarte plăcută, ușoară, care intră rapid în piele, nelăsând-o grasă. Este o bază bună pentru machiaj. Pe lângă extractul din suc de gutuie, conține multe alte ingrediente hidratante, iar parfumul este spre sfârșitul listei ingredientelor, deci în cantitate mică. Are același miros plăcut, proaspăt, fructat ca și laptele și tonerul. Nu-mi place borcănașul cremei, nu este igienic și nici nu ferește ingredientele de lumina care le poate altera în timp. Deși elmiplant ne-a obișnuit cu acest tip de ambalaj pentru cremele de îngrijire a tenului, cred că e cazul și timpul și sper ca, în viitor, să opteze pentru recipiente opace și airless. Pentru mai multă siguranță.

      Îmi plac aceste produse elmiplant, le folosesc destul de regulat, nu zilnic, ci când simt nevoia de hidratare. Au texturi foarte plăcute, iar tenul se simte hidratat și catifelat.

Acum este rândul vostru să-mi povestiți ce produse de îngrijire a tenului de la elmiplant folosiți voi.
Vreau să vă citesc experiențele. Ați folosit vreun produs dintre acestea 3? 

19 comentarii la „elmiplant, 3 produse Skin Moisture cu extract de gutuie

  1. Foarte bune produsele Elmiplant,si eu le folosesc de mulți ani.Din gama aceasta nu am incercat încă nimic,dar doar gândul la gutuie ma fac sa imi doresc aceste produse. Momentan folosesc crema depilatoare velvet Touch,săpunul lichid cu iris si bergamota si crema pentru masaj anticelulitic Cellufight.

  2. Cum am mai spus si la celelalte articole cu si despre elmiplant sunt produse bune, folosesc produse din gama asta, am gel de dus, crema hidratanta si crema epilatoare momentan.

  3. Produse de la Elmiplant din gama cu gutuie nu am folosit inca in prezent folosesc crema depilatoare si crema pentru celulita Celulight.

  4. Folosesc crema de zi SkinMoisture,Lotiune pentru protectie solara SPF 20 si nu am folosit nici unul din cele trei produse din articol

  5. Gama cu extract de gutie de la Elmiplant este preferata mea. Sunt foarte multumita de aceste produsele iar aroma este divina.❤️💛 Am folosit toate cele 3 produse.

  6. Eu am folosit un gel de dus de la Elmiplant dar acestea mi se par super. Trb sa le achiziționez neapărat 💕 au miros foarte plăcut si persista multa vreme
    Recomand

  7. Din păcate doar cu crema m-am înțeles bine din această gamă, cu laptele demachiant nu mă împac de nici un fel, indiferent de brand sau gamă, pur și simplu nu îl suport pe față 🙈

    • Am scris și în articol, nici eu nu prefer acest gen de demachiant, dar ăsta mi-a plăcut pentru că nu lasă nimic gras pe față după folosire. 🙂 Te pup, Ioana!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *