Yves Rocher, Șampon concentrat I ♥ MY PLANET

      Yves Rocher reinventează șamponul. Anul trecut a fost lansat Gelul de duș concentrat (review AICI), a cărui formulă inedită permite ca o singură picătură să fie suficientă pentru un duș complet. Un an mai târziu, în iunie 2018, ia naștere fratele său mai mic: primul Șampon concentrat, I ♥ MY PLANET, ce respectă Planeta care ne oferă ingredientele necesare pentru frumusețea părului femeilor.

       De asemenea, ambalajul șamponului conține cu 39% mai puțin plastic în comparație cu flaconul de 300 ml al Șamponului I LOVE MY PLANET și totodată flaconul este 100% reciclabil. O singură picătură din formula sa este suficientă pentru o șamponare. Astfel, formatul său de 100 ml oferă același număr de 30 de utilizări precum un șampon clasic de 300 ml. Începând de acum, putem adopta acest nou gest de îngrijire și să reducem astfel impactul nostru asupra Planetei.

       Șamponul concentrat, ce credeți? chiar este concentrat. 🙂 Este prevăzut cu o capsulă tip valvă prin care nu iese chiar o singură picătură, cum spun ei, ci câteva picături, dar care sunt suficiente pentru o spălare. Șamponul face spumă din abundență, iar cantitatea unei singure apăsări de flacon este de ajuns pentru curățirea părului. Nu este nevoie decât de o șamponare și nici nu este recomandat să vă șamponați părul decât o singură dată, pentru a nu curăți părul excesiv și a îndepărta chiar toate uleiurile lui naturale și de care părul are nevoie. Eu mă șamponez doar o singură dată, de ceva vreme și îmi observ părul deja mai puțin uscat. Șamponul are o consistență densă, deși este destul de lichid, mirosul este unul herbal, plăcut. Nu usucă părul, de altfel are în compoziție 98% ingrediente naturale.

      Îmi place conceptul șamponului, baia nu durează mult, curățirea se face rapid și ușor. Noul Șampon Concentrat este disponibil din luna Iunie, la prețul de 15,90 lei. Online, îl găsiți AICI. Acum că au început seria concentratelor, de-abia aștept să descopăr cu ce noi produse în acest format ne va surprinde Yves Rocher pe viitor. 👍

Ați folosit acest șampon? Sau vreun produs concentrat?

#ActBeautiful #ILoveMyPlanet

6 comentarii la „Yves Rocher, Șampon concentrat I ♥ MY PLANET

  1. Stiu ca este un sampon recent lansat si chiar imi place conceptul celor de la Yves Rocher. 😍😍 Inca nu l am incercat dar sunt tare curioasa de el.

  2. I love my planet este samponul meu preferat de la YR, nici nu mai tin minte de cate ori l-am tot recumparat. Imi place ca da stralucire si e bland cu parul. Acum il am in noul format concentrat. Supeer ideea lor ! Numai bine l-am dus cu noi in bagajul de vacanta. Celelalte arome noi de geluri de dus inca nu le-am incercat, ma tenteaza 2, unul cu rodie si altul cu mimosa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *