Wash&Go cu extract de rodie, pentru păr vopsit

     Este simplu să păstrăm strălucirea și intensitatea culorii părului vopsit. Imediat după colorare, părul arată fabulos, iar acum poți menține acest efect timp îndelungat cu gama Wash&Go cu extract de rodie. Formula specială hrănește și fortifică șuvițele sensibilizate, pentru a ne bucura de un păr care întoarce toate privirile.

      Pentru ca pigmentul să rămână la fel de intens o perioadă îndelungată după vopsire, este recomandat să nu îți șamponezi părul 3 zile după colorare. Iar pentru a extinde durata de viață a nuanței preferate, folosește șamponul Wash&Go 100% volume cu extract de rodie, special conceput pentru nevoile tale. Rodia este recunoscută pentru proprietățile sale de iluminare, în timp ce formula unică cu ingrediente naturale oferă volum părului, pentru ca acesta să poată fi coafat cu ușurință, fără să se aplatizeze. Mai mult, formula lasă părul strălucitor, mătăsos și voluminos.

   Descurcă rapid șuvițele rebele, protejează-le și intensifică-le culoarea prin aplicarea după șamponare a balsamului Wash&Go 100% Softness cu extract de rodie. Acesta hidratează părul vopsit și îi oferă o strălucire naturală. Pentru rezultate maxime, lasă balsamul să acționeze cel puțin 5 până la 10 minute înainte de clătire.

     Pentru a hrăni în profunzime firul de păr și a-i reface structura, folosește o dată sau de două ori pe săptămână masca hrănitoare Wash&Go 100% Shine cu extract de rodie și Luminescine, creată special pentru părul vopsit. Aceasta sigilează și protejează culoarea, îi intensifică strălucirea, în timp ce previne degradarea părului. Părul vopsit este pus în valoare și protejat cu gama Wash&Go cu extract de rodie. Mai multe detalii găsiți și pe Facebook Wash&Go Romania.

Ați folosit vreun produs din această gamă? Cum vi s-a părut?

🙋 💇

9 comentarii la „Wash&Go cu extract de rodie, pentru păr vopsit

  1. Sinceră să fiu,nu am folosit demult produse Wash&Go…dar ideea ca este pentru par vopsit si contine rodie care hrănește si întărește firul de par,m-a facut curioasă. Probabil am sa il incerc.

  2. Nu am folosit nici un produs din gama cu rodie dar cu siguranta le voi cumpara pentru ca rodia este unul din fructele mele preferate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *