Tefal Access’ Steam, aparat de călcat cu abur

      Sună alarma, apăs de câteva ori butonul ‘’snooze’’ dar dintr-o dată mă trezesc brusc! Ședința pentru care m-am pregătit intens în ultima perioadă are loc astăzi. Emoțiile sunt pozitive, emani încredere, ideile sunt bine structurate. Dar outfit-ul? Checked! În sertarul dedicat gadget-urilor tale preferate se află Tefal Access’ Steam, aparatul de călcat cu abur, ideal pentru retușuri de ultim moment, ce asigură o ținută fără cusur în orice împrejurare.

     Îmi repet încă o dată speech-ul, dar mă întrerupe telefonul. Tresar! Este prietena mea cea mai bună care îmi urează succes! Rememorăm momentele funny de aseară în timp ce îmi netezesc rochia cu Tefal Access’ Steam. Aparatul este gata de utilizare în doar 45 de secunde, iar datorită capului metalic XL și cârligului de agățat umerașul, outfit-ul meu va arăta impecabil în câteva clipe, fără a avea nevoie de masă de călcat. În plus, husa pentru țesături delicate și peria pentru fibre mai groase mă ajută să netezesc în siguranță orice obiect vestimentar.

     Tefal Access’Steam dispune de un buton de blocare al aburului ce permite ca acesta să fie difuzat continuu, astfel, hainele mele sunt reîmprospătate și igienizate, iar bacteriile și mirosurile eliminate rapid. Totodată, aparatul are o autonomie de 10 minute, perfect pentru a da un touch final ținutei.

    Îmi asortez sacoul cu accesoriile potrivite, iau repede geanta office și cobor în fugă scările. My ride just arrived! Time to shine and be the best! Tefal Access’ Steam este aliatul meu în goana zilnică!

       Pentru mai multe informații, vizitează Tefal.ro, Facebook.com/TefalRomania sau Instagram tefalromania.

Aveți vreun aparat de călcat cu abur? 

11 comentarii la „Tefal Access’ Steam, aparat de călcat cu abur

  1. Tefal folosesc si eu, fierul de calcat in varianta obisnuita dar sunt foarte multumita. Tefal se remarca prin lucrurile de calitate! ☺

  2. Wow,este minunat acest aparat de calcat cu abur si vad ca este si practic.Eu am calcator normal de cand ma stiu.Multumim pentru recenzie,voi lua in considerare parerea ta,data viitoare cand voi achizitiona un aparat de calcat.

  3. Acest aparat de calcat este o minune care ne-ar face viata mai usoara la toate femeile.Cu siguranta voi lua in considerare data viitoare cand voi opta pentru un fier de calcat.

  4. Si eu folosesc fierul de calcat tefal si sunt foarte foarte multumita de el.Mi-ar placea sa incerc si acest aparat de calcat cu abur.

  5. Din punctul meu de vedere acest dispozitiv este foarte util. Nu am apucat sa imi achizitionez unul, insa pe viitor am sa o fac. Este perfect pentru momentele acelea in care te grabesti si nu mai ai destul timp la dispozitie sa iti calci ceva.

  6. Folosesc o statie de calcat dar diferenta este sesizabila deoarece acest dispozitiv nu numai ca este util dar si mai usor de manipulat

  7. Am mai auzit de produsele Tefal dar inca nu am reusit sa imi achizitionez nici unul. Nu am niciun aparat de calcat cu abur dar ar fi tare util.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *