Noua gamă Teflon de la FINO

    Noua gamă Teflon de la FINO face din bucătărie locul în care se nasc cele mai creative idei de rețete, pe care acum le poți pune în practică mai simplu și mai ușor. Gama de produse inovatoare, din material PTFE (Teflon), este reutilizabilă, pentru ca tu să gătești responsabil și cu mai multă plăcere. În pas cu ultimele inovații și cu o ofertă imbatabilă de prețuri rentabile, pentru toate buzunarele, produsele din noua gamă FINO Teflon fac din gătit o experiență mult mai plăcută, pe care îți vei dori din ce în ce mai des să o împărtășești cu cei dragi.

     Foile pentru copt FINO Teflon (preț estimativ de 16,23 lei) sunt reutilizabile și au un strat unic anti-aderent, care împiedică alimentele să se prindă de vasele pentru gătit. Tăvile rămân perfect curate, indiferent de preparatele pe care alegi să le gătești. Pot fi folosite pe ambele părți și sunt ușor de curățat în apă caldă, cu detergent, dar și în mașina de spălat vase. Practice, acestea au un design modern și pot fi ajustate cu ușurință în funcție de vesela ta.

     Pungile pentru Toast&Grill FINO Teflon (preț estimativ de 12,44 lei), ideale pentru coacerea și prepararea tuturor tipurilor de gustări, au un strat unic anti-aderent și împiedică alimentele să se prindă de grătar, prăjitor de pâine sau tigăi, ajutându-te să cureți mult mai ușor ustensilele de bucătărie după fiecare sesiune de gătit. Resigilabile și ușor de curățat, acestea te transformă într-un bucătar responsabil.

      De acum vei putea ține petele de grăsime la distanță cu foliile de protecție pentru cuptor FINO Teflon (preț estimativ de 21,15 lei). Tăvile și baza cuptorului tău vor fi protejate în timpul procesului de coacere, iar curățarea lor este mai ușoară ca niciodată. Cu proprietăți anti-lipire, foliile de protecție pot fi folosite la temperaturi de până la 250 de grade, pe ambele părți. Acestea sunt reutilizabile și se curăță chiar și în mașina de spălat vase.

      Produsele sunt disponibile în magazinele Cora și dm drogerie markt din țară. Mai multe detalii, găsiți pe site-ul Fino.ro și pe pagina Facebook FINO Romania.

Eu mi le iau pe toate, mi se par toate foarte practice într-o bucătărie.

Voi ce ziceți?

💜

15 comentarii la „Noua gamă Teflon de la FINO

  1. Wow,multumim pentru articol….chiar nu stiam de gama asta nouă,sigur voi cumpăra,vad ca produsele sunt utile și practice.

  2. Si eu folosesc produsele Fino, mai ales hartia de copt.Este singura hartie care chiar este buna, nu se lipesc prajiturile de ea :).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *