Un nou sediu pentru eliberarea pașapoartelor în ParkLake

      ParkLake continuă să ofere o experiență “Beyond Shopping” și își lărgește oferta de servicii, prin deschiderea unui sediu pentru evidența și eliberarea pașapoartelor simple. Noul punct de lucru are 500 mp și 17 ghișee operaționale. 

   ParkLake, un proiect în sistem joint venture Sonae Sierra și Caelum Development, a inaugurat luni, în prezența reprezentanților din cadrul Ministerului de Interne și ai Primăriei București, un nou sediu pentru evidența și eliberarea pașapoartelor simple, locuitorilor din București și din județul Ilfov. În cadrul noului oficiu de 500 mp, situat la etajul 1 al centrului comercial ParkLake, vor funcționa 17 ghișee: 14 ghișee pentru primirea cererilor și 3 ghișee pentru eliberarea pașapoartelor.

    “Prin oferta de servicii și divertisment pe care o punem la dispoziție, suntem o destinație ideală pentru vizitele pe termen lung. Deschiderea biroului de evidență și eliberare a pașapoartelor oferă comunității locale un nou serviciu pentru rezolvarea nevoilor administrative, oferind în același timp opțiuni multiple pentru petrecerea timpului liber. Această deschidere marchează un alt pas în misiunea noastră de a oferi vizitatorilor noștri o experiență “beyond shopping”. „- Cătălin Cucian, ParkLake Shopping Manager.

     ParkLake reprezintă o investiție de 180 de milioane de euro și aduce împreună oamenii și natura într-un spațiu care extinde zona parcului și găzduiește branduri venite în premieră pe piața românească, un complex unic de chiriași, o gamă largă de servicii, acțiuni de entertainment pe perioada verii și a iernii, acțiuni cu tematica sportivă și evenimente de divertisment pe tot parcursul anului.

     Acest proiect remarcabil are la bază un concept de arhitectură inovator de ultimă generație și unește partea extrem de populată a orașului cu parcul existent, creând astfel un pasaj pentru familiile care doresc să se bucure de parc și natură. În același timp, ParkLake oferă o gamă largă de servicii clienților săi, iar această nouă deschidere completează atractivitatea centrului comercial, oferind comunității locale un loc pentru rezolvarea problemelor personale și administrative într-o singură locație.

      Noul sediu de evidență și eliberare a pașapoartelor, deschis în ParkLake, va opera de luni până vineri între orele 8.30 – 16.30, iar miercuri biroul este deschis până la ora 18.30.

Mi se pare foarte practică ideea acestui sediu nou de eliberare a pașapoartelor. Voi ce ziceți?

2 comentarii la „Un nou sediu pentru eliberarea pașapoartelor în ParkLake

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.