Tefal, vasele de gătit Ingenio

     Chiar dacă ai început pregătirile de la primele ore ale zilei, ești relaxată pentru că știi că pulpele de pui marinate cu legume sunt highlight-ul oricărei petreceri la tine. Zâmbești încrezătoare și stabilești ultimele detalii alături de ajutorul tău de nădejde: Tefal Ingenio.

   Datorită faimosului mâner detașabil, vasele de gătit Ingenio se potrivesc cu ușurință pe plită, în cuptor, pe masă sau în frigider, pentru ca tu să te poți bucura de o experiență deosebită în bucătărie. Gătitul nu a fost niciodată mai simplu.

    Pentru un cooking lover desăvârșit, selectarea ingredientelor este un task complex. Descoperă experiența Ingenio și savurează preparate delicioase pregătite cu touch-ul unui chef.

     Pasul 1: Alege vasul tău favorit Ingenio, combină pulpele de pui cu un mix de legume pe gustul oricărui pofticios, pune capacul ermetic și lasă-le la marinat la rece pentru câteva ore.

     Pasul 2: Simți deja aroma? Mai ai doar un pic! Preîncălzește cuptorul la 180°C, folosește mânerul pentru a băga vasul în cuptor, lasă 30 de minute, suficient timp ca prietenii tăi să înceapă să se întrebe ce miroase atât de bine.

     Ușor de utilizat, doar cu o mână, mânerul patentat Ingenio este detașabil și poate susține o greutate de până la 10 kg, în timp ce vasul în care ai preparat dish-ul se transformă rapid dintr-un vas de gătit într-unul pentru servire.

     Mai mult, tehnologia patentată Thermo-Spot îți va spune când tigaia a atins temperatura optimă pentru a începe să gătești, în timp ce învelișul anti-aderent este construit în așa fel încât niciun preparat nu se va lipi.

    Food and fun go together! 🙂 Și cum sigur petrecerea se va prelungi până târziu, pune capacul ermetic și depozitează restul mâncării în frigider. Garantat, după o lungă șuetă, faimoasele tale pulpe de pui vor redeveni the hottest subject. Simplu și eficient, poți reîncălzi preparatul în același vas, fără să mai fie nevoie să îl transferi în altul.

      Deci, same time next week? 🙂

 

     Despre Tefal®:

     Tefal, ingeniozitate acasă

     De peste 60 de ani, Tefal vine în întâmpinarea consumatorilor cu produse ingenioase pentru preparate echilibrate și sănătoase, cu rezultate garantate. De la vase de gătit la aparate electrice și de călcat, Tefal oferă soluții inovatoare și practice pentru a-ți face viața mai ușoară și pentru a te bucura de mai mult timp liber pentru tine și pentru cei dragi. Mai multe informații găsești pe Tefal.ro sau pe Facebook.com/TefalRomania.

Ce vase Tefal folosiți voi?

2 comentarii la „Tefal, vasele de gătit Ingenio

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *