Rowenta Premium Care Liss & Curl

    Ce își doresc femeile? Păr drept sau beach waves? Este întrebarea la care cei mai mari filosofi ai lumii au încercat să dea un răspuns! Păr drept, ușor întors la vârfuri sau bucle vibrante, schimbarea este adesea întâlnită în tipologia feminină! Și totuși… ce își doresc femeile!? Ce știm cu siguranță este că dintotdeauna femeile au vrut să arate bine. Premium Care Liss & Curl este răspunsul Rowenta la dorința lor, placa pentru un păr drept sau bucle ultra – naturale!

  Daily mood

     Soarele timid al dimineții te inspiră – bucle romantice în care razele sale reflectă starea ta de spirit. Nimic mai simplu! Tragi sertarul măsuței de beauty și placa de păr Rowenta Premium Care Liss & Curl ți se dezvăluie. Cu margini special concepute pentru realizarea celor mai inspirate onduleuri și cu o funcție de încălzire rapidă în numai 30 de secunde, vei arăta senzațional la prima întâlnire a zilei. Personală sau de business? 😊

    După-amiază, planurile își schimbă traiectoria și prietena ta sună să te invite la cel mai nou film al lui Woody Allen. A trecut ceva timp de când nu v-ați mai întâlnit și trebuie să arați cât mai bine! Îmbraci rochia cu motive geometrice, pui în acțiune placa Premium Care Liss & Curl și dintr-o singură mișcare părul tău va fi perfect îndreptat datorită sistemului Straight Optimizer. Acesta utilizează o bandă de silicon pentru a îl întinde ușor chiar și la temperaturi joase, fără să îl deterioreze. Nu te teme să alegi șuvițe mai groase! Plăcile mobile asigură o presiune optimă și uniformă pentru păr drept de la rădăcină până la vârfuri.

    Iar combinația dintre învelișul de cașmir, cheratină cu ulei de argan și generatorul de ioni menține naturalețea, hidratarea și strălucirea părului tău. Aruncă o privire ștrengară în oglindă și așează placa în colțul din sertarul măsuței de beauty – sistemul de care dispune Rowenta Premium Care Liss & Curl blochează plăcile pentru o depozitare facilă, într-un minimum de spațiu.

     Pentru mai multe informații accesează Rowenta.ro, Facebook.com/RowentaRomania.

Deci, mâine dimineață care este look-ul pe care îl vei adopta? Păr drept sau bucle vibrante?

2 comentarii la „Rowenta Premium Care Liss & Curl

  1. In ultima perioada mi am indreptat parul foarte des si l-am cam ars ceea ce nu imi place si voi incerca sa il las exact asa cum este..natural. Bucle nu prea imi fac prefer sa il indrep iar momentan folosesc o plac Remington de care sunt foarte multumita.❤️

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.