Noua gamă B.U. in Action ZERO%

      Cine iubește aroma B.U.? Cine a crescut cu mirosul clasic de B.U. Wild (cel galben) ca și mine? Ei bine, pentru noi, toate brandul are o nouă gamă, numai bună pentru vară, B.U. in Action Zero%.

     Nu vom mai avea urme de deodorant pe hainele noastre preferate, pentru că noile deodorante B.U. in Action Zero% sunt concepute pentru a avea grijă de tine, de pielea ta și de hainele tale. În plus, noua formulă este concepută cu 0% săruri minerale, 0% alcool și 0% clorhidrat de aluminiu.

     Pentru ca tu să te simți confortabil, poți alege Invisible Deodorant, cu capsule parfumate care se activează la contactul cu transpirația pentru a întări sentimentul de prospețime. Sau poți opta pentru Roll On, conceput cu Malodor Control Neofresh Technology, ce are grijă de starea ta naturală de prospețime, până la 48 de ore.

     Fii fără grijă, pentru că le vei putea folosi chiar și după epilare. Acestea calmează și netezesc pielea, iar tu te vei simți gata de acțiune. În plus, sunt concepute pentru a nu lăsa urme albe pe piele sau pe haine, chiar și atunci când te îmbraci imediat după aplicare.

    Ce e și mai important? Formula Protecție & Îngrijire a deodorantelor B.U. in Action Zero% mențin flora naturală a pielii. Astfel, acestea împiedică dezvoltarea și proliferarea bacteriilor nocive, în timp ce bacteriile bune sunt protejate.

   Surprizele nu se opresc aici! B.U. in Action Zero% te premiază în mod amuzant și creativ. Te așteptăm pe Cu B.U. ești câștigătoare.ro să jucăm X și 0%, iar tu poți câștiga unul dintre premiile săptămânale – adică accesorii utile pentru sport și produse B.U. in Action Zero% sau chiar marele premiu: o bicicletă MTB DHS.

Trăiește vara în ritmul tău și fii fresh, pentru că B.U. In Action Zero% este deodorantul în care poți avea încredere! Mai multe detalii pe pagina de Facebook B.U. Romania și pe cea de Instagram B.U. Romania.

Ați văzut deja această nouă gamă? Folosiți aceste produse?

15 comentarii la “Noua gamă B.U. in Action ZERO%

  1. Si eu am crescut de mica cu produsele lor si in permanenta am un produs B.U. cu mine. Am vazut deja in magazine noile produse doar ca inca nu le am incercat.

  2. Ce bine ca e invizibil și nu lasă urmele alea nasoale pe haine. Numai eu știu câte cămăși am stricat asa 🙁 Când ajung prin Carrefour ma uit după el 😉

  3. Nu am mai folosit de mult timp produse B.U.. Cred că este cazul să reîncep să le testez. Când eram mică eram înnebunită după parfumul lor acela cu ambalaj galben.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.