elmiplant, noua gamă DETOX

     Orașul este plin de provocări chiar și pentru tenul tău. Praful, fumul și toate substanțele nocive din noxe pot fi dăunătoare, încărcând pielea cu toxine și poluanți. Soluția? O curățare profundă și eficientă, cu produsele din noua gamă elmiplant DETOX, cu cărbune activ 100% natural.

    Noua gamă elmiplant DETOX desăvârșește ritualul de demachiere, curățând în profunzime toate impuritățile care ne pot afecta pielea. Zi de zi ne expunem tenul factorilor agresivi ai orașului și ai mediului. Particule microscopice de funingine, fum și acid sunt eliberate în atmosferă, iar atunci când acestea sunt mai mici decât porii, se infiltrează ușor în straturile profunde ale pielii. Acești factori pot avea drept consecințe pielea ternă, hiper-pigmentarea, inflamațiile, deshidratarea sau apariția liniilor fine.

     Așadar, o demachiere profesională cu produsele elmiplant DETOX este necesară pentru ca tenul să își recapete strălucirea și aspectul sănătos. Noua gamă se adresează tipurilor de ten normal și gras și este formată din gelul de curățare intensă, care acționează în profunzime și curăță porii în mod delicat și loțiunea micelară, ce redă tenului strălucirea naturală și aspectul sănătos.

     Ingredientul cheie al gamei DETOX este cărbunele activ, care acționează ca un magnet pentru impurități. Acesta este recunoscut ca unul dintre cele mai eficiente remedii în tratamentele de detoxifiere și energizare a pielii, dar și de estompare a acneei. În plus, formula produselor este constituită din 94% ingrediente de origine naturală, cu 0% parabeni, parafine și coloranți. Protejează-ți și tu pielea cu produsele din noua gamă elmiplant DETOX și bucură-te de un ten radiant toată vara!

     Mai multe detalii pe www.elmiplant.comFacebook elmiplant și Instagram.

Ați găsit gama DETOX deja prin magazine?

2 comentarii pentru “elmiplant, noua gamă DETOX

  1. Imi plac produsele Elimplant si constant am produse de al lor prin casa. Despre aceasta noua gama de produse chiar nu stiam si nici in magazine nu am vazut-o. Despre apa micelara sunt foarte curioasa sa o incerc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.