3 produse din gama 1000 Roses® de la Andalou Naturals

      Am văzut că ați apreciat articolul anterior despre produsele Andalou Naturals din gama Age defying, așa că astăzi vă voi povesti despre alte produse Andalou Naturals, dar din gama 1000 Roses®. Gama 1000 Roses® este destinată tenului sensibil și conține un complex de celule stem din trandafir alpin care hidratează și calmează tenul sensibil, reactiv. Extractele de rodie și aloe, puternic antioxidante, ajută la protejarea pielii și la restabilirea barierei sale de hidratare.

      Sunt mare fan al produselor de tip spumă, mi se pare o textură extrem de senzorială și o prefer mai ales în cazul produselor de curățare. Așadar când am văzut pe site-ul secom.ro Spuma de curățare calmantă pentru ten sensibil sau deshidratat din gama 1000 Roses® nu am stat pe gânduri, mi-am luat-o imediat. Și nu am regretat. Deși mirosul ei este mult prea puternic pentru gustul meu, miros dat de extractul de trandafir alpin. După cum spuneam, spuma are o textură extrem de fină, curăță blând tenul, pentru machiaj waterproof trebuie insistat. Doar mirosul prea puternic am să-i reproșez, în rest chiar și lista ingredientelor este una bună, fără iritanți sau alte nebunii. Are 163 ml, o cantitate generoasă, care ajunge destul timp.

     

       Și Crema de zi hidratantă pentru ten sensibil sau deshidratat are o textură extrem de fină și ușoară, care-mi place mult și mi-ar plăcea să o regăsesc la toate cremele. Pe lângă Complexul BioActive 8 Berry, crema mai conține și extract de aloe și rodie, plus multe alte extracte din alte plante cu proprietăți antioxidante și hidratante, deși am găsit 2 extracte cotate slab, situate la sfârșitul listei de ingrediente: extractul de portocală amară și uleiul esențial geranium rose (pelargonium graveolens) care, pot fi sensibilizatoare. Cremei îi găsesc 3 minusuri: nu are factor de protecție solară (fiind o cremă de zi), ambalajul de tip borcănaș transparent și mirosul foarte puternic de trandafir (similar cu cel al spumei de curățare). Apreciez și sunt mai sigure ambalajele de tip pompiță și de culoare închisă, în care nu-ți bagi mâinile la fiecare aplicare și care ține ingredientele stabile fiind ferite de lumină. Borcănașul cremei are 50 g, fiind destul de spornică.     

↑ plasticul-suport pe care se află masca șervețel ↑

        Masca pentru hidratare rapidă este de tip șervețel, pentru o singură utilizare. Este îmbogățită cu celule stem din fructe, celule stem din trandafir alpin și apă de trandafir cu efect de reîmprospătare și hidratare. Potrivită pentru călătorii. Se aplică pe tenul curat și uscat. Șervețelul mască se află, în plic, pe un suport din plastic moale, cum vedeți în poză deasupra. După ce am deschis plicul, am scos masca și am desfăcut-o. Cu partea îmbibată în serum am aplicat-o pe față, am potrivit găurile șervețelului la ochi și gură, după care am dezlipit suportul. Se ține pe ten 15-20 minute, serul rămas pe față se masează în piele și nu este necesar să o clătim. Șervețelul este super îmbibat cu ser, chiar a curs puțin. La final, eu am simțit nevoia să clătesc masca cu apă, deoarece am avut o ușoară senzație de usturime, nu puternică. Nu știu de la ce ingredient mi s-a tras usturimea, dar am avut-o. Masca are același miros puternic de trandafir, iar tenul rămâne fin și hidratat după mască. Sunt curioasă dacă voi ați folosit această mască și ce senzație ați avut după folosire. 

     În concluzie, gama Age defying e mai pe gustul meu, mi se potrivește mai bine, produsele nu miros atât de puternic ca cele din gama 1000 Roses®, de fapt eu prefer produsele pe care mi le aplic pe ten să nu aibă miros. În schimb texturile gamei sunt plăcute, iar extractele din plante naturale, bogate în antioxidanți, sunt îndeajuns sa-ți dorești să le folosești. Chiar sunt curioasă ce produse ați folosit voi din gama 1000 Roses® de la Andalou Naturals și cum vă împăcați cu ele.

Lăsați un comentariu în care să-mi spuneți ce produse Andalou Naturals folosiți. Dar din gama 1000 Roses®?

Nu vă spun mai mult, dar, pentru cititoarele active, voi avea o surpriză în curând. 🙂

©

14 comentarii la „3 produse din gama 1000 Roses® de la Andalou Naturals

  1. Nu am folosit pana acum produse de la Andalou Naturals dar imi place ce am citit in articolul tau si cum tenul meu este cam sensibil cred ca mi-ar prinde bine aceste produse.

  2. Nu am incercat niciun prosus de la acest brand dar am auzit ca produsele lor sunt foarte calitative. Mi as dori sa le incerc pe viitor.

  3. Nu am incercat niciun produs Andalou pana acum, dar spuma aceea mi se pare foarte ingenioasa. As vrea sa o incerc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *