Tefal OptiGrill®+, pentru un grătar preparat perfect

     De la rare la well done, aromă savuroasă și gust desăvârșit, preparatul tău se ridică întotdeauna la înălțimea hashtag-ului #foodart atunci când stăpânești arta grătarului alături de Tefal OptiGrill®+.

Become an online foodstar  🙂

    Fiecare food instagrammer știe că pe lângă hashtags, dish-ul trebuie să arate delicious pentru a deveni viral. 🙂 Alături de grătarul electric Tefal OptiGrill®+, ai bucuria plăcerii unui grill exact așa cum îți dorești tu, fie că gătești carne sau legume.

     Indiferent de numărul de porții, preparatele sunt întotdeauna perfect pregătite datorită tehnologiei unice de detectare a grosimii care ajustează automat distribuția căldurii în funcție de grosimea ingredientelor sau numărul de porții gătite simultan. Iar followerii tăi vor fi impresionați cu posibilități infinite de rețete savuroase, datorită celor 6 programe presetate și modului manual cu 4 niveluri de temperatură.

     What’s your color? Grătarul electric de la Tefal este prevăzut cu un indicator luminos care te anunță când preparatul este exact așa cum îți dorești: galben pentru rare, portocaliu pentru mediu și roșu pentru bine făcut (well done). La fiecare stadiu, Tefal OptiGrill®+ emite un semnal sonor pentru a te anunța când felul preferat este pregătit și gata să fie postat pe social media. Deja au început să apară like-urile? 🙂

Time to be the next food influencer! 🙂

       Despre Tefal®, ingeniozitate acasă:

    De peste 60 de ani, Tefal vine în întâmpinarea consumatorilor cu produse ingenioase pentru preparate echilibrate și sănătoase, cu rezultate garantate. De la vase de gătit la aparate electrice și de călcat, Tefal oferă soluții inovatoare și practice pentru a-ți face viața mai ușoară și pentru a te bucura de mai mult timp liber pentru tine și pentru cei dragi. Pentru mai multe informații, vizitează Tefal.ro sau Facebook Tefal Romania.

Ce ziceți de un astfel de grătar? Ce produse Tefal folosiți voi?

®

Un comentariu la „Tefal OptiGrill®+, pentru un grătar preparat perfect

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *