Pregătește-te de vară cu Strep Sugaring

     Este timpul să purtăm toate rochiile vaporoase, fustele scurte și bluzele șic din garderobă! Pielea noastră fină este gata să fie mângâiată de razele soarelui, datorită gamei strep Sugaring, ce conține ceară caldă și benzi depilatoare, pentru o piele fină până la 6 săptămâni.

    Gama strep Sugaring reinterpretează tradiția, cu o linie inovatoare și ușor accesibilă. Epilarea cu ceară cu zahăr este o metodă de îndepărtare a părului, ce datează de la vechii egipteni, care considerau că un corp epilat este un etalon de frumusețe, tinerețe și inocență. Egiptencele au fost cele care au descoperit proprietățile zahărului și au început să îl utilizeze în ritualul de epilare de dinaintea nopții nunții, pentru a avea o piele fină și catifelată.

     În funcție de preferințe, putem alege dintre benzile depilatoare sau ceara caldă strep Sugaring, ambele cu rezultate garantate. Epilarea cu zahăr este mai puțin agresivă cu pielea ta, având aderență doar la firele de păr, nu și la piele.

      Vara este plină de evenimente surpriză – ieșiri spontane la piscină sau aventurări către mare. Dar, cu strep Sugaring putem fi pregătite pentru toate planurile. Chiar dacă ești în perioada dintre sesiunile de depilare, nu-i nicio problemă, pentru că produsele din gama strep Sugaring au dovedit o eficiență crescută în cazul firelor scurte.

       Cu strep Sugaring, pielea ta se simte minunat, iar tu trăiești vara din plin, bucurându-te de fiecare rază de soare!

      Acordă-i pielii tale îngrijirea de care are nevoie în sezonul cald! Strep oferă o gamă de produse pentru fiecare tip de piele: strep Sugaring – pentru o experință orientală unică, strep Cristal, pentru o piele delicată sau strep cu ulei de argan pentru o piele netedă și hidratată!

       Mai multe detalii găsiți pe Facebook Strep România.

Ia spuneți-mi repede, ce produse strep folosiți voi, de obicei?

Un comentariu la „Pregătește-te de vară cu Strep Sugaring

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *