Skinegal, masca facială purificatoare și nutritivă

     Despre măștile Skinegal v-am mai scris AICI, azi vin cu detalii proprii. 🙂 Recunosc că nu sunt un fan al măștilor faciale, decât în momentele de relaxare și răsfăț. Mi se pare mai eficient să urmezi cu strictețe un ritual de îngrijire a tenului, decât măștile aplicate din când în când. Dar în momentele de răsfăț aplic tot ce nu folosesc prea des, atât pe ten, cât și pe corp. 🙂 

    De-abia așteptam un nou moment de răsfăț la care să folosesc masca facială SkinegalPurificatoare și Nutritivă, pentru ingredientele conținute. Nu sunt multe, dar sunt benefice tenului și nu conține niciun posibil iritant, de genul alcool, parfum, etc. Am fost intrigată de această listă curată de ingrediente. Masca are 20 g doar pentru o singură utilizare și este destinată tuturor tipurilor de ten. Am întins masca pe fața curată (după o baie), ocolind zona ochilor și a gurii. Am lăsat-o să acționeze timp de 20 minute, după care, cu o dischetă demachiantă umedă, am îndepărtat, delicat și blând, masca de pe ten. Datorită argilei conținute, masca s-a uscat pe ten, strângând puțin fața, dar nu excesiv. Senzația pe care am avut-o cât timp am avut masca pe față, a fost una ok, destul de confortabilă, de calmare. 

    Mi-au plăcut efectele măștii faciale, mi-a curățat foarte bine tenul, argila absorbind excesul de sebum și impuritățile. Mătasea și uleiul de jojoba au împiedicat deshidratarea, lăsându-mi pielea catifelată, hidratată, confortabilă, parcă odihnită. Dacă mă întrebați pe mine, măștile cu argilă sunt foarte bune tenurilor grase, pentru că absorb foarte bine excesul de sebum. Mai am câteva plicuri cu această mască – purificatoare și nutritivă, le voi folosi pe toate cu mare drag. Mai am și câteva plicuri Skinegal, mască facială anti-acnee pe care le voi pune într-un giveaway, nu am probleme cu acneea și voi lăsa pe altcineva să se bucure de efectele lor. Și acestea, anti-acnee, conțin doar ingrediente benefice, dintre care amintesc doar argila și aloe vera. Măștile se găsesc în farmacii și online pe 1001cosmetice.ro. 

Ați încercat aceste măști faciale Skinegal? Ce măști preferați voi, de obicei?

30 de comentarii la „Skinegal, masca facială purificatoare și nutritivă

  1. Arată foarte bine! Eu folosesc acum argila de la Gerovital pe care o combin cu ce vreau, în funcție de ce consider că am nevoie în ziua respectivă. însă aș vrea să o încerc și pe aceasta!

  2. Nu stiam de aceasta masca. De obicei le folosesc pe cele cu argilă, dar le-am cam redus de cand au inceput sa apara coșurile.

  3. Si eu sunt fan masti , dar pe astea nu le-am testat inca :))) am avut masti cu namol , intr-adevar curata bine tenul , mai ales ca eu am un ten mixt , o data pe saptamana chiar necesita .!!

  4. Mi-a placut tare mult sa citesc impresii despre aceasta masca. Eu imi pun destul de rar masca, dar cand o fac incerc sa transform toul in jurul meu. Sa-mi creez un fel de mini spa acasa. Si sa ma bucur de beneficiile sale.

  5. De la Skinegal nu am folosit pana acum nicio masca. Le prefer pe cele de la 7th Heaven. Am foarte multe preferate de la ei. Masti cu argila nu am mai folosit de foarte mult timp, iar singurele au fost acele pliculete de la Farmec si mi-au placut tare mult.

  6. Ador mastile pentru ten si imi place sa incerc tot ce e nou! Nu am avut ocazia sa testez nimic de la skinegal…dar o voi face in curand 🙂

  7. Eu nu sunt fan masti de fata ,Am avut un incident neplacut cu una dintre mastile pe care le-am primit la un concurs ,mi-a iritat fata si mi s-au umflat ochii si de atunci nu mai folosesc nicio masac . E ca acei proverb daca te-ai fript cu ciorba sufli si-n iaurt . Compensez cu creme bune ,uleiuri etc

  8. Este prima data cand aud/citesc despret mastile Skinegal, desi sunt fan masti de fata.Chiar acum cateva minute mi-am aplicat o masca de fata.Poate voi avea ocazia sa incerc si aceste masti.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *