PUPA Milano, Summer in L.A., colecția de vară

       Gata! Mâine începe oficial vara! O așteptam de vara trecută! 😀  Și nu vine singură, ci cu multe colecții de make-up de vară! Exact pe gustul meu! 🙂 Prima care mi-a atras atenția este colecția limitată de make-up de vară de la PUPA MilanoSummer in L.A. care ne propune un machiaj în culori intense, saturate și cu efecte strălucitoare. Colecția e gândită în stilul californian, cu petreceri în jurul piscinei, cocktail-uri și make-up vitaminic. 

    MULTIPLAY, Creion pentru ochi, cu trei utilizări: EYELINER pentru definirea privirii, KAJAL pentru a o intensifica, aplicându-l în interiorul liniei genelor inferioare și FARD de culoare pură care se estompează perfect. Pentru obținerea unor umbre estompează linia creionului folosind aplicatorul integrat. Formula conține ulei de jojoba emolient și nutritiv; vitaminele E și C antioxidante și ulei de bumbac pentru catifelare și hidratare. Textura este moale și alunecoasă, precizia este optimă. Nuanțele disponibile: 69 Cuba Libre și 70 Mai Tai. 

     HOLO EYESHADOW, Fard de pleoape, cu efect holografic de lungă durată, waterproof. O pudră compactă cu proprietăți asemănătoare cu cele ale unei creme. Amestecul de rășini, ceruri și uleiuri asigură o aderență perfectă pe pleoape. Se aplică ușor, sfatul este să-l aplicăm cu degetele, se fixează imediat și durează toată ziua. Nuanțele sunt: 001 Long Island și 002 Sex on the beach. 

      Tare interesante mi s-au părut fardul de obraz BLUSH ME și iluminatorul LIGHT ME. Amândouă sunt de tip cushion (perniță). Blush-ul are o textură de cremă, fină, care se transformă în pudră odată aplicat pe piele. Nuanța se numește 001 Strawberry Caipiroska. Iluminatorul are o consistență fină și acoperire mare, datorită cerurilor și uleiurile conținute. Ca și blush-ul, textura acestuia este cea a unei creme care se transformă în pudră după aplicare. Ambele produse sunt îmbogățite cu unt de mango, emolient natural cu proprietăți hidratante și vitamina E cu proprietăți antioxidante. Pigmenții speciali creează o peliculă fină și confortabilă pe piele, atât la fardul de obraz, cât și la iluminator. Nuanța iluminatorului este 001 Cocktail Champagne. 

    Colecția conține și două rujuri stylo MATT SHAPING LIPSTICK – cu efect mat și culori intense și catifelate. Vârful slanted este perfect pentru a desena un contur impecabil. Textura nu este lipicioasă, conține pulberi speciale sferice și ceruri, vitamina E și uleiuri prețioase pentru o atingere fină și plăcută. Nuanța roz se numește 001 Strawberry Caipirinha, iar cea portocalie este 002 Spritz.

         Avem și două nuanțe de lac de unghii LASTING COLOR GEL cu efect de sticlă: 182 Strawberry Caipiroska și 183 Sweet Spritz. Culoarea este pigmentată, aplicarea uniformă și uscarea rapidă. Maxi aplicatorul plat, cu 440 fire rotunjite, asigură o aplicare optimă. Recomandarea este de aplicare în 2 straturi, folosind și bază și top coat. 

     Pe lângă această colecție de vară, PUPA ne mai prezintă și colecția de oje cu efect neon LASTING COLOR SHOCK, în culori îndrăznețe cu efect de evidențiere, unghii șocante ce ies în evidență datorită texturii inovatoare cu o concentrație foarte mare de pigmenți puri și fluorescenți pentru cele care doresc cu adevărat să îndrăznească! Disponibile în 12 nuanțe, pe care eu, încă nu le văd online, dar probabil că se găsesc în magazinele fizice. 

        De curând, produsele PUPA pot fi comandate online, AICI, iar, la prima comandă pe sit-ul lor, beneficiați și de 15% reducere, dacă aveți cont MYPUPA. Înainte de articol, mi-am pus în wishlist câteva produse și acum îmi voi plasa și eu prima mea comandă online PUPA. Din colecția de vară Summer in L.A. îmi place mult creionul pentru ochi 70 Mai Tai și fardul 002 Sex on the beach, pun în evidență foarte bine ochii albaștri și mi-a căzut cu tronc și iluminatorul, deci acestea trei sigur vor fi în comanda de azi. 

Vouă ce vă place? Voi ce vă luați?

6 comentarii la „PUPA Milano, Summer in L.A., colecția de vară

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *