3 produse pentru păr din dm drogerie markt Romania

     În ultima vreme, magazinul dm drogerie markt Romania a devenit ca o destinație de vacanță pentru mine, când am nevoie de relaxare, acolo mă duc. 😀 Și, evident, mă pun la punct cu noutățile, cu produsele de sezon, cu promoțiile, îmi iau ce mai am nevoie. Uite așa am câteva produse azi, marcă proprie dm, despre care țin morțiș să vă spun. Îmi plac și vreau să știți și voi de ele. 

      Primul și care mi-a plăcut cel mai mult este Șamponul uscat cu aromă tropicală de cocos (Trocken shampoo tropical coconut) de la Balea. Aroma minunată de cocos, de vacanță tropicală/exotică m-a făcut să-l folosesc doar pe el, deși mai aveam încă 2 începute. Recomandat pentru orice tip de păr. Nu conține amoniac sau silicon. Știți cum se folosesc șampoanele uscate: se pulverizează pe păr, de la o distanță de aproximativ 20 cm, uniform și puțin. Recomandarea lor este să frecăm temeinic părul, înainte de aplicarea șamponului, cu un prosop. Dar eu nu o fac, eu doar pieptăn părul și apoi pulverizez pe zonele unde am nevoie. Aștept câteva secunde să acționeze și apoi pieptăn părul din nou. Și gata, părul e spălat, proaspăt și miroase super datorită aromei de cocos. ♥ Șamponul-spray este destul de alb, deci dacă aveți părul într-o culoare închisă, s-ar putea să se observe cam mult. Părul pare cam uscat după aplicarea șamponului și își pierde din strălucire. Cu toate astea, mie îmi place mult șamponul uscat și mi se pare că face o treabă bună. Efectul șamponului, în cazul meu, durează 2 zile. Pe tub scrie că este Vegan, ceea ce eu apreciez foarte mult, înseamnă că nu conține niciun ingredient de origine animală. Conține 200 ml și costă în jur de 10 lei.

     Spray-ul de rădăcini de la réell’e este următorul produs pe care îl folosesc cu mare drag. O vreme l-am folosit pe cel de la L’oreal – Magic Retouch (review AICI). Este un spray de acoperire a rădăcinilor firelor de păr crescute, între vopsiri. réell’e mi se pare mai light (ușor ca textură) decât cel de la L’oreal și un pic mai „ud”, probabil că este mai lichid. Și acesta este un pic sticky, ca și celălalt. În schimb, la réell’e culoarea mi se potrivește mai bine, este mult mai blond ca cel de la L’oreal, care îmi colora rădăcinile într-un șaten blond. réell’e, în schimb, mi le colorează blond, ceea ce înseamnă că rădăcinile mele crescute nu se mai observă aproape deloc. Efectul de acoperire ține până la următoarea spălare. Îmi place acest spray pentru potrivirea culorii și pentru ușurința folosirii. Mai există încă în 3 nuanțe mai închise, are 75 ml și costă în jur de 18 lei. 

     Peria de păr de la ebelin Pflege & Stylingbürste Stahlstifte (Hair care & Styling brush steel pins) îmi place mult pentru că este micuță. Nu mi-au plăcut niciodată periile alea mari pe care abia le mânuiam. Pe aceasta o folosesc cu ușurință și doar pe zonele unde îmi doresc. Este din lemn cu ace/peri de oțel. Mi-ar fi plăcut mai mult ca acele să fie din plastic sau silicon, acum îmi dă senzația că zgârie scalpul, deși acestea au la capete biluțe de plastic care protejează. Peria trebuie curățată după fiecare utilizare, altfel impuritățile din păr se strâng pe ace și cu greu le mai cureți, practic trebuie să iei fiecare ac în parte și să-l freci. Prea migălos și time-consuming. Am observat că părul capătă volum după perierea cu ea, aviz amatoarelor. Eu nu duc lipsă de volum, dar știu că multe dintre voi sunteți în căutare de produse care să sporească volumul părului. Peria costă aproximativ 15 lei.

Ați încercat vreun produs dintre acestea?

Ce lucruri interesante v-ați mai luat voi din magazinele dm drogerie markt? 

∼ ∼ ∼ ∼ ∼

35 de comentarii la „3 produse pentru păr din dm drogerie markt Romania

  • Nu am fost prea atentă la acțiunea lui asupra scalpului, neavând nicio problemă cu el, dar încarcă părul. Extrapolând, aș zice că încarcă și scalpul.

 1. Nu am folosit pana acum produse pentru par din DM. Chiar o sa ii dau o sansa samponului uscat , mai ales pentru mirosul acestuia.

 2. Mie imi plac mult produsele Balea , acu” nu stiu ce sa spun despre samponul uscat …eu ma impac cel mai bine cu Batiste, dar asta imi face cu ochiul pentru ca imi place mirosul de cocos la produsele de ingrijire…hmmm hmm ..:)

 3. Recent am descoperit produsele Balea si imi plac mult. Ma tenteaza samponului uscat, pentru ca imi place mirosul de cocos.

 4. Sa stii ca eu nu vizitez frecvent DM, dar cand o fac nu as mai pleca de acolo. Au o gramada de chestii dragute. N-as pleca niciodata cu mana goala…

 5. N-am folosit aceste produse pana acum. Cert este ca imi plac tare mult produsele marca proprie DM si tot timpul sunt in cautare de lucruri noi

 6. Eu nu am mai trecut de multă vreme prin DM si am cam rămas în urmă cu noutățile 🙁 ; peria de par mi se pare foarte practica atunci când călătorești, fiind mică nu ocupa mult spatiu in geanta 😉 . Șamponul uscat de la Balea nu l am incercat până acum dar m-ai facut curioasă in privinta lui ; am să-i dau o șansă. 😉

 7. Chiar nu am incercat niciunul dintre aceste produse dar DM intotdeauna ne surprinde cu produse exceptionale.

 8. Până acum am folosit șampon uscat doar de la Batiste și Avon. Mă tentează cel de la Balea deoarece am folosit produse de la această marcă până acum și au fost eficiente.

 9. Nu am incercat aceste produse,dar ador produsele de la Balea ,mai ales cele in ediție limitată,le folosesc de câțiva ani buni si sunt foarte încântată de ele.

 10. Nu am folosit niciodata sampoane de la Balea.Singurul produs pe care l-am incercat de la ei a fost o crema de corp care pot spune ca a fost bunicica raportandu-ne la pretul de achizitie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *