Ser concentrat Feminohelp Unghii

       Sunt mare fan al uleiurilor/serurilor pentru unghii și cuticule tip creion. Mi se par cele mai practice și mai ușor de folosit. Le caut pe la toate brandurile de nailcare, dar nu au toate, majoritatea au doar în sticluțe de genul celor de ojă. Am și din acelea, dar le prefer pe acestea tip creion, pe care le pot lua și în geantă, peste tot cu mine. Feminohelp Unghii este unul dintre cele 3 pe care le-am tot folosit în ultima vreme. Este un ser concentrat pentru regenerarea unghiilor și cuticulelor îmbogățit cu 5 uleiuri naturale: de măsline, de susan, de argan, de ricin și de avocado.

  • ULEIUL DE ARGAN regenerează eficient unghiile și cuticulele uscate;
  • ULEIUL DE RICIN este renumit pentru proprietățile de regenerare, crește rezistența unghiilor și le conferă strălucire, hrănind și hidratând cuticulele;
  • ULEIUL DE MASLINE hidratează intensiv și hrănește unghiile deteriorate și cuticulele;
  • ULEIUL DE SUSAN înmoaie cuticulele dure din jurul unghiei și calmează iritațiile;
  • ULEIUL DE AVOCADO netezește și hrănește cuticulele uscate și crăpate din jurul unghiei.

     Probleme cu unghiile eu nu am, în schimb cuticulele „cer” mereu hidratare. Așa că mai tot timpul trebuie să am grijă de ele, să folosesc seruri, creme, uleiuri. Cel mai ușor de folosit mi se par aceste creioane. Cu ajutorul pensulei îmbibate în uleiuri hidratante, imediat poți transforma cuticulele uscate în numai bune de pozat. Sunt neplăcute momentele în care remarci că o manichiură îngrijită este știrbită de cuticulele uscate. Iar pentru multe fete este și mai tristă clipa în care remarcă că unghiile se exfoliază, devin fragile și se rup. Așadar serul Feminohelp Unghii devine aliatul meu de nădejde, e tratamentul de care am nevoie.

      În mod natural, unghiile au un conținut scăzut de uleiuri și de apă, de aceea sunt mult mai predispuse să devină uscate și să se exfolieze, mai ales în perioada anotimpurilor reci. Serul Feminohelp Unghii mi-a oferit îngrijire intensă de la prima aplicare. El regenerează în mod eficient unghiile și cuticulele fragile și deteriorate. Formula inovatoare, îmbogățită cu 5 uleiuri naturale, întărește și restaurează unghia, protejând-o împotriva ruperii și despicării. Datorită concentrației mari de ingrediente active, unghiile fragile și mate devin netede, puternice și lucioase. Aplicatorul sub formă de pensulă distribuie ușor și precis produsul, masând delicat unghiile și cuticulele.

    Feminohelp Unghii se aplică direct pe unghiile naturale și pe cuticule pentru a menține un nivel optim de hidratare și un aspect sănătos al unghiei. Când este nevoie, capătul creionului se rotește și pensula se reumple cu ser. Serul este transparent și are un parfum foarte drăguț, pe mine mă duce cu gândul la gumă de mestecat. Îmi place mult acest ser, îmi hidratează cuticulele foarte bine și-l iau peste tot cu mine. Cu cel puțin o aplicare de ser pe zi, cuticulele mele arată mult mai bine. Cred că-mi voi face un stoc de acest ser atât pentru mine, cât și pentru colegele mele care mi-au cerut să le iau și lor. Îl puteți găsi în farmacii (Pharma4you, Farmacia Ardealul, Cămara cu leacuri, Farmacia Tei, probabil și în altele) și online pe 1001cosmetice.ro, iar prețul este de aproximativ 20 lei.

Îl folosiți și voi? Cum stați cu cuticulele și cu unghiile? 

11 comentarii pentru “Ser concentrat Feminohelp Unghii

  1. nu am folosit produsul asta, am vazut insa reclama la tv.
    eu nu am problemele cu unghiile/ cuticulele pentru ca le ingrijesc permanent, dar as folosit feminohelp chiar si pentru preventie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *