Nufăr şi Triumf pentru curățenia de primăvară

     Brandurile Nufăr și Triumf din portofoliul producătorului român Farmec, au avut parte de un rebranding binevenit în octombrie 2017. Procesul de rebranding a presupus integrarea de noi formulări eficiente și formate de ambalare inovatoare. Pe segmentul de produse de curățenie a locuinței, Farmec este primul producător local care folosește tehnologia de etichetare shrink sleeve. Acest tip de etichete permite consumatorilor să identifice mai rapid principalele proprietăți și beneficii ale produselor. Mai mult, specialiștii Farmec se află în plin proces de dezvoltare a altor subgame și în cel mai scurt timp vor veni pe piață cu alte noutăți pe segmentul de produse de curățenie pentru locuințe.

     Cu 29 de sortimente pentru curățenia locuinței, portofoliul Nufăr a fost extins cu un nou produs – Nufăr Baie Omoară 99,9% bacterii. Acesta nu conține clor, iar formula sa performantă îndepărtează ușor murdăria și petele de săpun de pe multiple suprafețe și obiecte din baie, precum gresie, faianță, chiuvete, cabine de duș, căzi sau vase de toaletă. Datorită efectului său antibacterian, noul produs asigură o igienă perfectă, lăsând un parfum foarte plăcut. De asemenea, în perioada următoare va fi extinsă și subgama Nufăr Verde cu sortimente în noi formate de ambalare, dar care vor păstra formulele biodegradabile, fără coloranți și PH neutru, cât și ambalajul reciclabil, caracteristice liniei. Anul trecut, brandul Nufăr a fost dezvoltat cu 7 produse – Nufăr Lemn Parchet, Nufăr Geamuri (disponibil în două variante de parfumare), Nufăr Cremă Universală (trei variante de parfumare) şi Nufăr Ecrane.

     Pentru curățarea bucătăriei, brandul Triumf include 15 produse eficiente. Acestea, cu excepția detergenților pentru vase, sunt dotate cu capace de siguranță pentru copii. Produsele Nufăr și Triumf sunt disponibile în toate supermarketurile, hipermarketurile și magazinele de profil din țară, în magazinele de brand Farmec, precum şi în magazinul online farmec.ro.

Voi ce produse folosiți la curățenie?

19 comentarii la „Nufăr şi Triumf pentru curățenia de primăvară

  1. Imi plac foarte mult aceste produse in prezent folosesc o mare parte din aceasta gama si sunt foarte multumita de cum isi fac treaba.

  2. Eu sunt o fana inraita a produselor romanesti,si ma bucur tare mult ca cei de la Nufar si Triumf au revenit cu „haine” si formule noi si eficiente care sa ne devina aliati de nadejde in curatenia casei,si care sa concureze cu succes,cu alte game de produse de curatenie existente pe piata !!

  3. M-am obisnuit cu aceste produse de multi ani si numai pe ele folosesc. Solutia pentru curatarea aragazului este cea mai buna.

  4. Într-adevăr sunt produse foarte bune. Eu folosesc de când a început fetița mea diversificarea Nufăr pentru scos pete și sunt foarte mulțumită. Și în bucătărie folosesc Triumf pentru Bucătărie și Degresantul. Super bune.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *