Bioderma, Atoderm SOS Spray

     Vine vara bine-mi pare, noi în parc mergem la soare. Și o dată cu soarele și cu ieșirile în natură, apar și senzațiile neplăcute de mâncărime (din diverse cauze), mai ales pentru pielea atopică sau cea cu psoriazis. Dar Bioderma vine cu o soluție la îndemână: inovația Atoderm SOS Spray. Este un spray anti-prurit (anti-mâncărimi) cu efect calmant imediat care beneficiază de tehnologia Skin Relief. 

     Poate fi folosit cu toată încrederea pe orice porțiune a pielii, în cazuri de urticarie, dermatită atopică, dermatită de contact, psoriazis, sau ori de câte ori ai o senzație de mâncărime ce nu îți dă pace. Pentru față și corp. Spray-ul are acțiune globală atât pentru senzația de mâncărime frecventă cât și pentru cea ocazională. Calmează mâncărimea în 60 de secunde și are o eficacitate timp de 6 ore. Reduce nevoia de scărpinare, oferind confort imediat. Textura ușoară oferă o senzație imediată de prospețime. Aplicare facilă, ultra-rapidă, datorită pulverizatorului 360º.

    Noua tehnologie Skin Relief (conține Ambora și extract de Ceai verde) în combinație cu renumitul ingredient activ dermatologic Enoxolona blochează procesul biologic responsabil de senzația mâncărime de la început și are acțiune pe fiecare dintre căile implicate. Este destinat pentru pielea iritată, uscată, foarte uscată, atopică. Este potrivit pentru întreaga familie: bebeluși (chiar și nou-născuți, cu excepția prematurilor), copii și adulți. Disponibil în 2 variante: cel de 200 ml pentru acasă și cel de 50 ml numai bun de geantă și de luat în călătorii. 

    Brevetul Skin Barrier Therapy™ protejează până și cea mai uscată piele împotriva bacteriilor care pot cauza iritația pielii și intensificarea senzației de mâncărime. În cele din urmă, Vitamina PP și Squalenul completează formula cu lipide necesare pentru întărirea barierei cutanate. Complexul natural brevetat D.A.F. (Dermatological Advanced Formula) crește pragul de toleranță a pielii. Pentru confort imediat, hidratare pe termen lung și protecție intensivă.

     Nu conține parfum. Pe piele are o culoare alb-gălbuie lăptoasă, dar după ce se usucă nu se mai observă deloc, devine transparent. Senzația de prospețime se simte imediat după pulverizare, calmând zona. Se pulverizează pe pielea curată de la o distanță de 20 cm. Se întinde doar dacă este necesar. Se lasă pielea să se usuce. Și se aplică ori de câte ori este necesar. Recipientul trebuie ținut departe de razele soarelui și nu la temperaturi mai mari de 50ºC. Nu se lasă la îndemâna copiilor.

    Mi se pare foarte folositor pentru vara care vine, atât pentru mine, cât și pentru băiețelul meu. Voi aveți probleme cu pruritul? Ați folosit SOS Spray? 

• •  • •

30 de comentarii la „Bioderma, Atoderm SOS Spray

  1. Nu am folosit produsele acestea de la Bioderma 🙂 foarte bine de stiut ca il pot da si pe bebelusul meu cu ele 😉 Chiar le pun si eu pe lista…mai ales ca acum stam foarte mult pe afara! 💙

  2. Trebuie sa imi cumpar si eu spray-ul acesta, ca de la caldura excesiva ma mananca pielea din cand in cand si cred ca ar fi mult mai eficient decat apa termala.

  3. Imi plac tare mult aceste produse, practice si la indemana. Intotdeauna am mizat pe spray-uri – fie ca sunt pentru hidratare sau cum sunt acestea – pentru a evita diversele probleme ale pielii primavara, tipul acesta de produs e foarte ok – o pulverizare si esti fresh. Daca mai sunt si de la Biorderma, cu atat mai mult. Mizam si pe calitate.:)

  4. Nu am folosit inca acest produs desi am mare nevoie de ceva de acest gen pentru fetita mea care daca este piscata de ceva se scarpina pana ii da sangele chiar si de cateva ori pe zi,dar mizez pe parerea ta si voi cumpara acest sprei.In prezent ne luptam cu o bubita pe un obraz o piscatura de furnica este de anul trecut din luna noiembrie la cateva zile isi rupe coaja formata si tot asa.Da,stiu este greu de crezut ca sunt atatea luni de cand ne chinuim cu acea bubita.

  5. Chiar sunt în căutare zilele astea de ceva care să-mi atenueze pruritul cauzat de o alergie..cred că o să încerc Atoderm!Pielea mea s.a ,,înțeles,, bine cu Bioderma,de fiecare data când am folosit gama aceasta! mulțumesc frumos pentru idee!😘

  6. Produsele Bioderma sunt preferatele mele, in special apa micelara. Stiind cat de bune sunt produsele cand am citit prima data de Atoderm SOS Spray am mers si mi l-am luat.

  7. Îmi plac foarte mult aceste produse 😍 eu folosesc Apa micelara,dar toate produsele îmi plac!

  8. Ador produsele Bioderma ! Eu folosesc crema de maini si laptele de corp Atoderm si sunt foarte mulțumită, pentru ca sunt singurele creme care imi mentin pielea hidratanta si catifelată pe timp de iarnă. Trebuie să încerc si acest spray , neaparat !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *