B.U. Passion – beauty news

      B.U. își extinde gama cu o nouă linie de produse, B.U. Passion, ce reflectă entuziasm, energie, intensitate, dinamism și vitalitate. Lansarea va fi marcată prin campania „Spread the red. Spread the Passion, dedicată intensității cu care trăim fiecare moment și se adresează tinerelor care își urmează într-un mod unic visurile. B.U. le încurajează astfel să își împărtășească pasiunile, deoarece ele reprezintă sursa de fericire autentică.

     Gama este dedicată persoanelor care sunt o sursă infinită de inspirație pentru cei din jur și care aleg să trăiască viața conform cu visurile lor. Aceștia sunt încurajați să se alăture comunității B.U. Passion, un loc unde tinerele își împărtășesc idealurile și aleg să își urmeze visurile, cu pasiune și dedicare.

     Noua gamă de produse B.U. Passion conține apă de toaletă, deodorant natural spray și deodorant body spray. Aromele produselor sunt puternice, senzuale și surprind prin esențele florale și fructate existente în notele de vârf și de mijloc: măr roșu, violete și coacăze negre, care amplifică pasiunea împreună cu iasomia, trandafirul roșu și tuberoza. În plus, pentru o mireasmă deosebită, notele de bază au fost compuse din boabe de Tonka și vetiver, pentru a trezi cele mai înalte aspirații.

     Pentru că B.U. Passion dorește să extindă comunitatea tinerelor care trăiesc fiecare moment cu pasiune, a dat startul campaniei „Spread the red. Spread the Passion. Astfel, începând de acum și până pe 3 iunie 2018, acestea au șansa de a câștiga în fiecare săptămână câte un kit B.U. Passion și o invitație la evenimentul B.U. Passion din luna iunie sau marele premiu, care constă într-un voucher H&M, un kit B.U. Passion și o invitație la evenimentul B.U. Passion din luna iunie. Pentru a participa, tot ce trebuie să faceți este să urmați doi pași simpli:

  1. Să postați o fotografie pe pagina personală de Facebook sau Instagram (postarea trebuie să fie publică) prin care arătați un moment în care vă bucurați de una dintre pasiunile voastre.
  2. Să adăugați #spreadthepassion_RO în descrierea fotografiei.

Pentru mai multe detalii, participanții sunt rugați să consulte regulamentul campaniei, disponibil pe pagina de facebook oficială B.U. RomâniaAcceptă și tu invitația B.U. Passion și alătură-te comunității care își îndeplinește visurile, cu pasiune și dedicare! Mai multe detalii: Facebook B.U. Romania & Instagram B.U. Romania.

Ați văzut deja prin magazine această nouă gamă?

∇ ∇ ∇

22 de comentarii la „B.U. Passion – beauty news

  1. Suna bine noua gama B.U.! Am avut si eu produse B.U. și mi-au plăcut! Abia aștept să testez și Passion. 😍 Poate particip și eu la concurs.

  2. Super cei de la B.U. ,sunt de atata timp pe piata si sunt intr-o continua reinventare;vin mereu ori cu o relansare,ori cu produse noi,mi-au placut intotdeauna produsele lor si sunt convinsa ca si B.U. Passion este pe placul meu !!

  3. Am o relatie foarte lunga si foarte frumoasa cu B.U. Mi-au placut toate variantele pe care le-am incercat, asa ca sigur imi va placea si asta.

  4. Ce drăgălașe sunt! BU imi aduce aminte de anii de liceu. Trebuie să încerc și această variantă. 😊

  5. Am vazut in magazine noua gama de la B.U. si chiar am incercat aroma si pot a spun ca imi place foarte mult.

  6. Folosesc BU de multi ani, cel galben este preferatul meu. Pe cel rosu nu l-am incercat inca. Cred ca este mai dulce, judecand dupa note. Foarte interesanta campania!

  7. Eu folosesc gama B.U de multi ani si sunt foarte multumita de ele nu am vazut inca aceasta gama in magazin.

  8. Imi place tare mult aceasta gama de la B.U. Imi inspira mult romantism si asta ma atrage cel mai mult.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *