Săpunurile solide elmiplant

   Pentru o îngrijire delicată a mâinilor și a tenului, elmiplant lansează gama de săpunuri solide cu 98% ingrediente naturale și fără parabeni. Formula unică a noilor săpunuri solide elmiplant garantează o curățare care îți va lăsa pielea catifelată. Cu o combinație de ingrediente de origine naturală, cremă hidratantă și complex Nutrimoist, pentru hidratarea pielii, și parfumuri moderne, răcoritoare, acestea îți vor oferi o senzație de revigorare la fiecare spălare.

    Gama elmiplant include patru tipuri de săpunuri solide: Aqua Breeze, Nourishing Touch, Moisture Miracle și Exotic Elixir:

  • Aqua Breeze, care conține alge și minerale marine, pentru o senzație de răcorire
  • Nourishing Touch, cu iaurt și miere, care va întări bariera de protecție împotriva factorilor externi nocivi, pentru o senzație de confort
  • Moisture Miracle, având o formulă îmbogățită cu iris și uleiuri prețioase, care vor oferi pielii o hidratare intensă
  • Exotic Elixir, cu merișoare și fructul pasiunii, bogat în minerale, vitamine și acizi grași, care vor ajuta la păstrarea senzației de hidratare și de revitalizare.

   Nutrimoist este un complex hidratant avansat, care combină puritatea ingredientelor naturale cu cele mai noi tendințe în cosmetologie. Astfel, săpunurile din gama elmiplant vor oferi hidratare imediată atât feței, cât și mâinilor, iar pielea va fi protejată și catifelată.

    Produsele sunt disponibile în supermarketurile și hipermarketurile din România începând cu luna februarie 2018, la prețul estimativ de 2,20 lei.

Ce săpun preferați din noua gamă elmiplant?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.