Noile seturi cadou de la B.U. și C-THRU

      Alegerea cadoului potrivit în luna mărțișorului poate fi o cursă dificilă, mai ales dacă destinatarul cadoului este o persoană dragă, pe care îți dorești să o impresionezi plăcut. Parfumul este unul dintre cele mai potrivite cadouri pentru o persoană specială, deoarece denotă un dar personal, ce va rămâne o lungă perioadă de timp în memoria afectivă.

     Cu toate acestea, dăruirea unui cadou surprinde prin complexitate, deoarece reflectă personalitatea, pasiunile și gusturile celui care îl primește. B.U. și C-THRU participă la cursa alegerii cadoului de mărțișor cu sugestii eficiente, care vor ajuta consumatorii să ia decizia potrivită. Noile seturi de cadouri concepute special cu ocazia zilelor festive din luna Martie se vor remarca datorită diversității gamelor și a produselor, care acoperă fiecare tip de personalitate și preferințe specifice. Seturile sunt disponibile în mai multe variante și conțin deodorant natural spray 75 ml sau eau de toilette 30 ml și deodorant body spray 150 ml.

     Cauți un cadou pentru cineva care se bucură întotdeauna de intensitatea fiecărei clipe? Care se ghidează mereu după propriile reguli și este cunoscută pentru dinamismul și nonconformismul său? Poți alege clasicul B.U. Wild – melanjul notelor și ingredientelor sale reflectă în mod ideal astfel de personalități complexe. Parfumul are inima dulce de iasomie, garoafă de grădină, coacăze, ce se îmbină perfect cu notele verzi și proaspete de lăcrămioare, dar și cu cele pământoase, din extras de mosc și ambră.

     Dacă persoana căreia îi cauți un cadou este o fire nonconformistă, îți recomandăm parfumul B.U. Trendy care combină aromele senzuale de trandafir și bujor și cele lemnoase ale amestecului de santal și mosc oriental cu aroma fresh de măr verde. Notele sofisticate, dar delicate ale parfumului redau senzația de relaxare și prospețime cu o singură aplicare, iar amintirea primirii unui astfel de cadou va persista în amintire, precum esențele de parfum pe piele.

     Totodată, noul parfum B.U. Absolute Me celebrează feminitatea în complexitatea ei, ce denotă senzualitate și strălucire. Parfumul este destinat fiecărui tip de personalitate, ambalajul negru-alb-roz exprimând diversitatea feminină, iar parfumul aromat cu caramel al notelor de top de mandarină, măr crocant și pară coaptă te învăluie într-o senzație unică. Împreună cu aromele de violete, frezii și lemn neted de santal, ce reprezintă notele  dulci de mijloc, esențele surprind prin intensitate și varietate.

      Setul C-THRU Black Beauty este alegerea perfectă pentru un cadou destinat femeii moderne, ale cărei trăsături surprind prin eleganță și mister. Prospețimea citricelor, în contrast cu aroma lemnului de santal și al miresmei de ambra și paciuli reflectă personalitatea puternică, vibrantă și încrezătoare a femeii. Notele dulci ale parfumului Black Beauty amplifică enigma esențelor delicate.

     Femeia ce se regăsește în tainele naturii, este îndrăgostită de frumosul estetic și se află în continuă căutare de escapade în universuri verzi și însorite, are nevoie de un parfum care să îi pună în valoare optimismul cu care se bucură de aventurile vieții. În luna mărțișorului, cadoul ideal pentru o personalitate dinamică este setul C-THRU Emerald Shine. Extractul de coacăze negre, mure și lotus, accentuează latura mistică a femeii și îi împrospătează fiecare zi cu miresme din natura sălbatică.

     Acum că știi ce cadou să îi oferi fiecărei persoane dragi ție, nu mai rămâne decât să descoperi noile seturi de cadouri B.U. și C-THRU, disponibile începând cu data de 1 martie în supermarketurile și hipermarketurile din România. Seturile ce conțin deodorant natural spray 75 ml și deodorant body spray 150 ml pot fi achiziționate la prețul de 24 lei, iar cele cu deodorant body spray 150 ml și eau de toilette 30 ml la prețul de 36 lei.

Care set vă face cu ochiul? Ați dăruit/primit vreunul dintre acestea? 🙂

3 comentarii la „Noile seturi cadou de la B.U. și C-THRU

  1. Da,am primit B.U. Wild si m-am bucurat extrem de mult. Persoana care mi l-a daruit nestiind ca este preferatul meu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *