essence, UPDATE – colecția de primăvară/vară 2018

      Dragi fete, să vă țineți bine deoarece urmează un articol plin de ispite. Eu, una, sunt amețită și complet ispitită. 🙂 Vreau să vă arăt colecția de primăvară/vară 2018 de la essenceUPDATE. Începând cu luna martie 2018, update-ul de primăvară/vară ne aduce o multitudine de produse în tendințe, inspirate de cele mai noi trend-uri în frumusețe. Pe lângă efectele irizante, essence introduce și instrumente profesionale în sortimentație. 

    Ce găsim în această colecție? Pentru buze, avem rujurile lichide colour boost vinylicious liquid lipstick – puternic pigmentate cu un aspect strălucitor ce amintește de latex-ul topit. Disponibile într-un format cool, de tub și în 7 variante de culori, dintre care eu vă arăt doar pe cele care mi-au făcut mie cu ochiul. Preț recomandat 12,99 lei. 

     Mi s-au părut interesante și voi dori să încerc și rujurile colour up! shine on! lipstick. Cu o textură delicată, după fiecare aplicare culoarea se intensifică, pentru obținerea unui look mai subtil sau mai accentuat. Există mai multe variante de culori strălucitoare, perfecte pentru a fi purtate zi de zi, eu vi le-am arătat doar pe cele care mi-au plăcut. Preț recomandat: 9,99 lei.

      În colecție, tot la categoria „buze”, găsim și creioanele de buze draw the line! instant colour lipliner – în nuanțe ce se potrivesc perfect cu rujurile ultra last instant colour, moi și care alunecă ușor pe buze. Au ascuțitoare integrată. Preț recomandat: 7,00 lei. Mai jos aveți doar câteva dintre nuanțe, cele care mi-au plăcut mie. 🙂

      Pentru față avem un dreamteam, adică două produse care fac „minuni” folosite împreună. 🙂 Primerul fresh & fit awake primer – care folosit singur sau aplicat înaintea fondului de ten, oferă un aspect mai fin, proaspăt și mărește rezistența fondului de ten. Are o textură ușoară și pigmenți ce reflectă lumina. Conține vitamine și apă de afine. Am și eu acest primer, vi l-am arătat AICI, luat la o comandă pusă pe un site din afară și urmează cât de curând să-i fac review. Preț recomandat: 15,99 lei. 
     fresh & fit awake make-up – este un fond de ten îmbogățit cu un complex de vitamine și apă de afine, „trezește“ tenul și îi oferă un aspect odihnit, datorită pigmenților delicați care reflectă lumina. Preț recomandat: 27,49 lei. 

      La capitolul iluminatoare, colecția se prezintă foarte bine, avem de unde alege: 1. glow to go highlighter palette – este o paletă care conține două produse pentru iluminare și două pudre bronzante, ce pot fi aplicate ca atare sau combinate, pentru a crea un look radiant, ca sărutat de soare, pe față, decolteu sau pe umeri. Preț recomandat: 23,49 lei.

2. glow like a mermaid highlighter – este o pudră iluminatoare care conține șase culori radiante ce amintesc de coloritul cozii de sirenă, oferă pomeților strălucirea magică a lumii subacvatice. Preț recomandat: 15,99 lei.

3. holo wow! sparkle stick – Stick practic, cu pigmenți fini, cu efect holografic, în nuanțe aurii și roz, oferă strălucire și evidențiază pomeții. Preț recomandat: 15,99 lei.

4. glow to go illuminating setting spray – Acest spray fixează machiajul și creează instantaneu un aspect radiant datorită pigmenților ce reflectă lumina. Efectul de soft focus netezește tenul. Preț recomandat: 15,39 lei. 

    Avem și glittere: get your glitter on! loose glitters & pigments – Glitter flakes, confetti colorate sau glitter dust – pigmenți cu sclipici care oferă un look deosebit. Pot fi aplicați pe față sau pe corp. Preț recomandat: 15,99 lei. get your glitter on! glitter primer – este baza ideală pentru aplicarea tuturor tipurilor de glitter. Preț recomandat: 12,99 lei. Și the sili helpers – un instrument de silicon pentru aplicarea particulelor de glitter. Aplicatorul oblic și subțire permite o aplicare ușoară și precisă a pigmenților și glitter-ului. Preț recomandat: 7,99 lei.

 

      Foarte ochioase mi se par și paletele – eyeshadow boxes – fiecare dintre cele patru palete nu oferă doar o selecție de nuanțe pigmentate, dar permite și realizarea unui machiaj personalizat. Indiferent dacă preferi nuanțele  cuminți din paleta million nude faces, nuanțele delicate sau roz intens din in love with rose sau din paleta mermaid, ori efectele holografice din paleta to the moon and back – toate conțin farduri de pleoape rezistente, pigmentate, cu efecte mate sau perlate. Preț recomandat: 21,00 lei.

      În colecție găsim și super-eroi, întrupați în cele 2 noi rimeluri – volume hero mascara power black – care garantează extra volum și extra lungime genelor. Periuța voluminoasă, din elastomer, captează mai mult produs și ajunge la fiecare geană în parte. Preț recomandat: 15,99 lei și super curl volume mascara eye-opening – cu periuța curbată din elastomer, oferă volum și curbare, accentuează privirea. Preț recomandat: 15,99 lei.

      Pentru sprâncene wow avem în colecție my must haves eyebrow powder – Pe lângă produsele pentru machiajul ochilor, buzelor și feței, două noi pudre pentru machiajul sprâncenelor se alătura gamei essence “my must haves” oferind și mai multă varietate în machiaj. Pot fi plasate în paletele multifuncționale, folosind mecanismul special, cu click. Preț recomandat: 7,99 lei.

      Iar la final, vreau să vă arăt și câteva noutăți din categoria nails/manicure: două noi nuanțe din gama binecunoscută the gel nail polish și mini-pilele pentru unghii – studio nails sweet mini

Ați văzut deja prin magazine această colecție? Ce vă doriți să vă luați din această colecție?

31 de comentarii la „essence, UPDATE – colecția de primăvară/vară 2018

  1. Oh boy! Toate arata divin! Sunt produse de buna calitate la preturi foarte bune! Ma tentează maxim iluminatorul Mermaid, fardurile de sprâncene si Rujurile! Bine :)) imi plac toate! Te pup! 😙😙😙

  2. Îmi plac foarte mult prousele Essence! De când le-am descoperit mereu fug la standurile Essence ca să văd ce mai e nou. Ce simpatic este aspectul paletelor! Le voi căuta și eu în magazine. 😍😍

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *