Balea Professional, șampon și balsam cu cofeină

     De când v-am arătat pe pagina de facebook a blogului cutia de răsfăț de la dm drogerie markt, v-ați arătat foarte curioase în ceea ce privește șamponul și balsamul cu cofeină de la Balea Professional (Balea Professional Coffein Shampoo și Balea Professional Coffein Spülung). Azi e timpul lor. Le-am folosit pe amândouă ca un combo și, din experiența mea personală, am constatat că e mai bine să folosim atât produsele de bază cât și cele complementare, din aceeași gamă, de la același brand, cel puțin atunci când ne referim la haircare. Rezultatul dorit și așteptat se întâmplă mai repede și se observă mai repede, uneori chiar mai bine. 

    Șamponul și balsamul cu cofeină sunt destinate părului lipsit de vlagă și fin. Ambele produse consolidează și îngrijesc părul mai fin și previn pierderea lui. Au formule cu extract de biotină și rodie care întăresc fibrele de păr și dau părului mai multă densitate și o strălucire sănătoasă. Complexul de ingrediente active cu cofeină întărește rădăcina părului. Scalpul este revitalizat și protejat împotriva uscării. O cantitate cât o nucă se masează delicat în păr, se lasă să acționeze și apoi se clătește bine. Produsele sunt vegane, deși această specificație nu mai apare pe ambalaj ca în cazul altor produse Balea, ca acestea.

   Despre cafeină, părerile sunt împărțite și e bine să fiți informate. Ea poate avea proprietăți calmante și antioxidante, mai ales când pielea este expusă la lumină UV. Poate pătrunde în piele și are un efect constrictor, care poate ajuta la îmbunătățirea aspectului de roșeață, dar poate fi și sensibilizantă. Totuși, în cantități mai mici de 1%, cafeina se consideră a nu prezenta vreun risc. 

      Experiența mea cu acest combo, șampon și balsam, pot spune că este una bună. Nu au miros de cafea, cum probabil ați crede (ca și mine, de altfel, până să le încerc), deși eu așa mi-aș fi dorit, deoarece ador mirosul de cafea! Parfumul este unul dulceag, de… șampon. Șamponul curăță bine părul, eu aplic doar o dată șampon și nu mai simt nevoia unei a doua aplicări. Balsamul redă moliciunea părului, eu îl aplic doar pe lungime și vârfuri, nu și la rădăcini. De când folosesc combo-ul am sesizat că am părul mai viguros, mai sigur pe el, aspectul i s-a îmbunătățit, deși nu s-a redus volumul căderii. Mai aștept. Are o formulă anti-statică, prevenind electrizarea părului. Mie îmi place acest combo, deși mai aștept de la el și alte îmbunătățiri: reducerea căderii părului și un aspect general mai bun. Produsele se găsesc în rețeaua de magazine dm drogerie markt la prețul de 7,99 lei, atât șamponul (250 ml), cât și balsamul (200 ml).

       Voi le-ați folosit? V-ar plăcea? 

14 comentarii la „Balea Professional, șampon și balsam cu cofeină

  1. De la marca Balea nu am folosit nici un produs pentru ingrijirea parului. M-am grabit si am luat tot felul de produse de care am citit ca-s formidabile si acum astept sa se termine stocul.

  2. Si eu am incercat produsele de la Balea pentru par blond. Ma bucur sa vad ca ai folosit 2 produse bune. Cred ca le pot folosi si eu chiar daca am parul blond

  3. Nu am folosit de la Balea șampon și balsam de par, dar îmi plac produsele Balea. La șampon și balsam trebuie sa fiu puțin mai atenta. Am in par mai sensibil. Dar interesante produse.

  4. Am încercat acum ceva vreme toată gama pentru par creț, portocaliu parca era ambalajul. Nu pot spune ca mi-au plăcut, dar nici nu au fost rele. In schimb nu am mai încercat de atunci nimic de la ei destinat parului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *