Paula’s Choice, Clinical Ceramide-Enriched Firming Moisturizer – primele impresii

     Admir fiecare nou produs scos de Paula’s Choice și mi se pare extraordinar, fiecare în felul său. Dar noul moisturizer chiar e o minunăție și mă bucur că cineva s-a gândit la mix-ul de ingrediente absolut extraordinare pe care-l conține. Mix-ul este gândit să restaureze vitalitatea și energia pielii, să îmbunătățească fermitatea pielii, cu ajutorul celor mai consacrate ingrediente anti-aging de acum: retinol, vitamina C, ceramide și antioxidanți.

     

     Clinical Ceramide-Enriched Firming Moisturizer este o loțiune cremoasă cu beneficii anti-aging, cu formulă concentrată în ingrediente reparatoare, nutritive și hidratante. CollagenSupport Complex include o combinație unică de cinci ceramide, retinol și vitamina C și acționează pentru a păstra nivelul optim de hidratare a pielii și a menține bariera naturală intactă și protejată împotriva factorilor de mediu.

    Clinical Ceramide-Enriched Firming Moisturizer infuzează pielea cu retinol, ceramide concentrate și antioxidanți pentru a îmbunătăți vizibil aspectul, culoarea, nivelul de hidratare și vitalitatea tenului. Cu textură lejeră, repară și fortifică bariera naturală a pielii în timp ce ameliorează ridurile și liniile fine. Cu aplicări zilnice vei putea obține o piele mai fermă, mai netedă, cu aspect mai tânăr.

    Aceasta este lista de ingrediente ca să vă convingeți că are tot ce-i trebuie: Aqua, Sodium Ascorbyl Phosphate (vitamin C/antioxidant), Cetyl Alcohol (emollient), Ascorbyl Glucoside (vitamin C/antioxidant), Neopentyl Glycol Diheptanoate (texture enhancer), Potassium Cetyl Phosphate (emulsifier), Glyceryl Stearate (texture enhancer), PEG-100 Stearate (texture enhancer), Glycerin (hydration), PEG-12 Glyceryl Dimyristate (texture enhancer), Bis-Diglyceryl Polyacyladipate-2 (emollient), Dimethicone (hydration), Glyceryl Ascorbate (vitamin C/antioxidant), Tetrahexyldecyl Ascorbate (vitamin C/antioxidant), Retinol (skin-restoring), Ceramide NP (skin-replenishing ingredient), Ceramide NS (skin-replenishing ingredient), Ceramide AP (skin-replenishing ingredient), Ceramide EOP (skin-replenishing ingredient), Ceramide EOS (skinreplenishing ingredient), Cholesterol (skin-replenishing ingredient), Caprooyl Phytosphingosine (skin-replenishing ingredient), Caprooyl Sphingosine (skin-replenishing ingredient), Squalane (emollient), Punica Granatum Fruit Extract (pomegranate antioxidant), Pongamia Glabra Seed Oil (non-fragrant plant oil), Glycyrrhiza Glabra (Licorice) Root Extract (skin-soothing), Vitis Vinifera (Grape) Seed Extract (antioxidant), Tocopheryl Acetate (vitamin E/antioxidant), Carnosine (skin-restoring), Panthenol (hydration), Sodium PCA (skin-replenishing), Butylene Glycol (texture enhancer), Sodium Citrate (pH adjuster), Ceteareth-25 (emulsifier), Polysorbate 20 (emulsifier), Ethylhexyl Stearate (texture enhancer), Sodium Hydroxide (pH adjuster), Trideceth-6 (emulsifier), Propyl Gallate (antioxidant), Ammonium Acryloyldimethyltaurate/VP Copolymer (texture enhancer), Sodium Polyacrylate (film-forming agent), Behenic Acid (texture enhancer), Disodium EDTA (chelating agent), Phenoxyethanol (preservative), Caprylyl Glycol (preservative), Chlorphenesin (preservative).
        Disponibil în varianta full size de 50 ml la 289 lei, aici

     Mi l-am luat și eu acum 2 săptămâni și ca orice nou produs intrat în rutina de skincare, îl introduci treptat. De aceea eu l-am aplicat doar de 3 ori până acum, primele două dăți cu o pauză de 5 zile între ele, iar ultima aplicare a fost la 4 zile. Aș vrea să vă spun deja că este un produs nemaipomenit (mie așa mi se pare), dar după doar 3 aplicări nu vreau să mă hazardez, chiar dacă este vorba despre un produs Paula’s Choice. Moisturizerul poate fi aplicat atât dimineața cât și seara. Dimineața trebuie urmat de crema cu SPF 30 sau mai mare, iar seara în locul cremei hidratante, după curățire și toner (și exfoliant sau tratament). Eu nu am avut curaj să-l aplic dimineața, mai ales de la început, când încă nu știu dacă sau ce reacții va avea tenul meu. Așadar cu el mi-am înlocuit crema hidratantă obișnuită (Resist Clear Skin Hydrator tot de la Paula’s Choice), în rutina de seară și atât. După cele 3 aplicări pot spune că-mi simt tenul mai bine, mai compact, mai hidratat și, poate doar mi se pare, dar porii nu mai sunt așa vizibili. Probabil există o oarecare uniformizare a tenului. Mi-ar plăcea să folosesc moisturizerul cât mai des, în fiecare seară, dar voi ajunge și acolo, treptat. Consistența este de loțiune și intră repede în piele, nelăsând o peliculă grasă sau emolientă la suprafața pielii. Crema este gândită să hidrateze prin ingredientele pe care le conține, de aceea nu-mi simt tenul încărcat. Deși concentrația de retinol inclusă în formulă poate fi prea mult pentru unele persoane, eu nu am avut nicio reacție sau iritație. Am aplicat crema pe toată fața, inclusiv pe pleoape, chiar și pe gât. Așa că voi mări frecvența de aplicare, o dată la 3 zile. De-abia aștept! 

Și dacă n-ați observat ambalajul, e mov! 🙂

Ce părere aveți de această cremă și de ingredientele conținute? V-ați comandat-o și voi?

21 de comentarii la „Paula’s Choice, Clinical Ceramide-Enriched Firming Moisturizer – primele impresii

  1. Si eu am inceput sa o folosesc de vreo 10 zile si-mi place mult, insa o vad mai degraba ca un tratament decat ca o crema de folosit in fiecare zi. Eu am toleranta foarte buna la retinol si folosesc Clinical 1% Treatment de ceva ani, dar cu crema asta noua am simtit nevoia sa fac pauza intre aplicari. O sa scriu si eu mai multe dupa ce o folosesc o perioada.

    • Da, poate ar trebui să fac o comparație mai amănunțită între Hydrator și Clinical, poate într-adevăr, pentru o hidratare adecvată, ar trebui amândouă. Și eu tolerez bine retinolul, pe tot tenul. Tu cât de des îl aplici? Eu o dată pe săptămână.

  2. Am auzit de vâlva făcută în jurul produselor Paula’s Choice, însă nu au ajuns (momentan) și în rutina mea. Pare interesant moisturizerul pe care îl ai (și mie îmi place mult ambalajul mov!). Mi se pare cam piperat prețul, dar dacă folosesc mai rar produsul și mă ține mult timp, se merită, date fiind ingredientele. 😃

  3. Am tot vazut ca se vorbeste despre aceste produse. Sincer, nu ma indur sa dau atat pe el dar nu ma indoiesc de efectele lui, cred ca ajuta foarte mult tenul

  4. Este un brand tare bun dar spre rusinea mea chiar nu am apucat sa incerc produsele lor! Acest produs pare tare bun si da…mă atrage si ambalajul mov! 💖💜💙

  5. Cat de bine arata acest produs. Pana acum n-am incercat nici un produs Paula’s Choice. Imi doresc sa introduc si eu aceste produse in rutina mea de ingrijire pentru ca sunt foarte bune si laudate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *