Noul ruj Absolut Mat de la Yves Rocher

     Luna februarie este o lună dragă mie și nu din pricina sărbătorilor iubirii (Valentine’s Day, Dragobete), ci pentru că pe la jumătatea ei, este ziua mea de naștere. Așadar, orice noutate, lansare, eveniment are loc în februarie, eu mă gândesc că este creat pentru mine, hihi 🙂  De aceea, m-a bucurat foarte tare lansarea rujului Absolut Mat la Yves Rocher. Sunt mare fan mat, iar cele 8 nuanțe mi-au bucurat atât buzele, cât și sufletul. 

      Rujul Absolut mat are o textură foarte fină, care abia se simte pe buze. Este pigmentat și poate fi purtat într-un singur strat pentru un look mai discret, dar și în mai multe straturi pentru o culoare intensă. Rujul a fost gândit nu ca cele lichide mate și rezistente la transfer, ci ca un ruj mat dar hidratant în același timp, datorită uleiului de camelie conținut. Așa și este, aspectul este mat iar buzele se simt confortabil. Nu sunt rezistente la transfer, așadar aveți grijă când vă pupați soțul, prietenul, pisica. 🙂 Rezistența lui este ca a unui ruj clasic, normal. Dacă mâncați/beți/ronțăiți se va lua, dacă nu, nu. Vă zic asta, pentru că am avut o zi super aglomerată săptămâna trecută și nu am apucat să mănânc nimic timp de multe ore (7-8 ore) și rujul era bine mersi, la locul lui. Într-o zi obișnuită, cu mâncat la ore regulate, rezistă pe buze până mănânci. Ține mai bine și mai mult atunci când aplicați și primer pentru buze (v-am vorbit despre primer-ul meu de buze AICI). Demachierea rujului se face foarte repede și ușor, chiar și cu un șervețel uscat. Nu pătează buzele. Nuanțele sunt variate și drăguțe, deși gama mai necesită câteva nude-uri, după părerea mea. Preferatele mele sunt #152 și #153, deși toate nuanțele au ceva frumos și le-am purtat pe toate cu mare plăcere. Le găsiți AICI.

     Vă las acum cu pozele și vă aștept să-mi spuneți în comentarii care este nuanța care vă place cel mai mult.

#150 ↑

#154 ↑

 

#155 ↑

#156 ↑

#152 ↑

#153 ↑

#157 ↑

#151 ↑

Deci, ce nuanță v-ați ales? 

#lipsfordate #rujabsolutmat #yvesrocherro

36 de comentarii la „Noul ruj Absolut Mat de la Yves Rocher

  1. Cat de bine arata toate! Daca le-as fi avut, sincer nici nu as fi stiut cu care sa incep prima data! Totusi, cel 153 mi se pare fabulos 🙂

  2. 154 și 155 sunt preferatele mele, dar toate îmi plac în cele din urmă!! 😍😍 Au o textură super și culori vibrante. O să fac și eu niște swatchuri când apuc. Foarte frumoase pozele tale. Te prind toate nuanțele, hi hi!

  3. 154 și 155..dar eu tot simt am o senzație..vaga..dar este..de uscăciune a buzelor!cred că îmi trebuie mai multa hidratare..😀

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *